Beğendiysen alabilirsin fragrantica sitesinde uzun süre kalıcı olduğunu oylamışlar.
Çok fazla alternatif var cidden. Gittiğim Sephora'dan dolayı mı bilmiyorum ama çok fazla parfüm seçeneği yoktu. Hepsi bilindik markalar ve modeller. En hoşuma gideni bu oldu. 5 bine başka alternatif var mıdır bilmiyorum.

EDP almanı tavsiye ederim. Daha kalıcı olur kokusu. Kendimde kullanıyorum ve Antalya'da yaşıyorum ben de.
Yapay zeka EDT'yi önerdi hafif olmasından dolayı.

Çok fazla alternatif var cidden. Gittiğim Sephora'dan dolayı mı bilmiyorum ama çok fazla parfüm seçeneği yoktu. Hepsi bilindik markalar ve modeller. En hoşuma gideni bu oldu. 5 bine başka alternatif var mıdır bilmiyorum.

Yapay zekâ Edt'yi önerdi hafif olmasından dolayı.

Fragrantica sitesindeki kalıcılık oylamasına bakarak alın hocam parfümleri edt, EDP olarak bakmayın.

EDP daha kalıcı fakat daha ağırmış. Sıcak günlerde ağır bir koku hoş olmaz. Edt daha alınası o zaman.

İltifat almak istiyorsanız genel olarak bol bol baharatlı parfümlerden uzak durmanızı tavsiye ederim, oud, lavanta vanilya bunlar sexy kokulardır, intense ve powerfully öneririm önerdiğiniz parfümde EDP olan parfum diye geçiyor ve nota farkları var gidip denerseniz daha memnun olursunuz kulak arkalarna ve boyun taraflarına toplam 4-5 fıs sıksanız yeterlidir.

Sol görseldeki edt sağdaki EDP versiyonu koku farkları var.

Dosya Ekleri

• 1791024606020.webp
    1791024606020.webp
    79 KB · Görüntüleme: 0
  • 1791024622576.webp
    1791024622576.webp
    95,7 KB · Görüntüleme: 0