Belirtilenlerin aksine 2016'dan beri çift telefon bile kullandığım dönemler oldu S23 Ultra da kullandım 13 de şu an elimde geçici X var 2017 de çıkmış bir telefon ve 2017 de çıkan bir Android cihaz şu an mezarında yatarken bu telefon aktif olarak bana 6 saat ekran süresi sunarak çok nadir kasma gibi durumlar yaşatıyor 60 Hz ekranı bahane eden bir kadro var bunu bilgisayar monitörü sanıyorlar elimdeki tablet 120 Hz 2.telefon 144 Hz iPhone X 60 Hz PC monitörüm dışında telefonda Hz hiçbir işime yaramıyor açıkçası cevaba gelecek olursak s serisi cihazlar donanım olarak çok şey vadediyor doğru fakat bunu altın almak gibi düşünebilirsin değer kaybetme konusunda Apple cihazlar ülkemizde yatırım gibi bir nevi popüler kültür kölesi tayfayı saymazsak iOS işletim sistemi çok iyi yedirilmiş bir işletim sistemi ve aşırı stabil Android'e nazaran ve kullanımda premium hissettiriyor aksini iddia edecek arkadaşlar Samsung cihaz fanboyu oluyor genelde ya da sattığı Android cihazlardan prim alan satış temsilcileri uzun vadede iOS cihazlar Android cihazlara göre çok daha stabil çalışıyor önceden bir şarj sorunu vardı artık o yok gündüz çekiminde iPhone lenslerinin eline su dökülmez ama karanlık çekimlerde Samsung Apple dahil tüm cihazları yerden yere vuruyor