Şu ana kadar sahip olduğunuz bilgisayarlar nelerdi? O bilgisayarlarda neler oynardınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darth AMD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 422
İlk bilgisayarım 2019-2018 miydi öyle yıllarda sistem toplamıştım GTX 1050 Ti (heralde), i7 3 ve ya 4 nesil işlemci ve 16 GB RAM vardı daha sonra 2021-2022'de yıllarda sattık.
Şimdiki RX 6700 XT, i9-11900K, 32 GB RAM var.

Son düzenleme:
İlk laptop vardı (acer bilmem kaç yıllık) AMD Athlon A4 işlemci (sanırım)
4 GB RAM 250 GB HDD vardı. Şu an anakartı 2'ye parçalanmış şekilde
Şu anki kasamın ilk hali GT1030 R5 1600 16 GB RAM 500 GB SSD vardı.
Şimdi A750 R5 5600 16 GB RAM 500+500 GB SSD var.

Söylemeyi unutmuşum sadece küçük ekranda roblox minecraft tam ekranda LoL ve pro soccer online oynardım eski bilgisayarımla.

İlk bilgisayarım Exper marka laptoptu. Pentium işlemcinin el verdiği sürece CS 1.6 oynardım deli gibi. 10 yil kullandım o laptopu.
Daha sonra Lenovo IdeaPad gaming 3 laptopa geçtim ve 3 yil boyunca son çıkan tüm oyunları oynadım. GTX1650 Ti ekran karti vardi. Ancak 3.yilın sonunda anakartı yanınca maalesef atmak zorunda kaldım. Şimdi Ryzen 5 5500 işlemci RX580 ekran kartlı masaüstü PC'ye geçtim. Masaüstü harbiden çok daha iyiymiş laptoptan onu fark ettim. 13 yil boyunca laptop kullanıp masaüstüne geçince rahatladım resmen.

Sahip olduğum cihazlar sınırlı olabilir ama deneyimleme şansı bulduğum cihazları düşünmeden de edemediğimden, o kadar fazla ki bazıları aklıma bile gelmiyor. Zaten böyle bir listeyi eksiksiz yapmak benim açımdan mümkün değil. Niyeyse forumdakilerin aksine, ben Casper cihazlarını kullanıp memnun kalmış biriyim. Fiyatları hiç umurumda değildi; o eski masaüstü seti ilk cihazımdı ve aşırı dayanıklıydı. Ayrıca Exper masaüstü gibi farklı markaları da kullandım. Yani gerçekten çok fazla cihazla haşır neşir oldum. Sahip olmak bu kümeyi sınırlandırsa bile, çocukluğumda bilgisayarı olan çok fazla arkadaşım vardı ve onların cihazlarını da sıkça kullanma fırsatı buldum. Bu yüzden, hangi cihaza sahip olduğumun pek bir önemi yoktu o zamanlar için. 2012 yılından sonra daha aramaya başladım fazlaca sahip olmak için cihaz. O cihazda Asus x serisi laptopumdu, GT 710m ve i5 3. nesil çok sevdim kendisini o da hala çalışıyor diyebilirim. Baya işimi gördü emektar.

Telefonlardan Samsung galaxy note 5 ve A70 kullandım. Kardeşime ait olanda tabletler var onları saysam mı ? Emin olamadım. Benim kullandığım ve sahibi olduğum eski tab s3 lite ama daha gelişmişi bir efsaneleşmiş modellerden biri vardı adı aklıma gelmedi onu sonradan kardeşime vermek zorunda kaldım. Gerçekten kullandığım cihazları unutur olmuşum.

Son düzenleme:
Çok bilgisayarım oldu, şu an da 4050'li bir laptop var ama en zevk aldığım bilgisayar Pentium 4 531 - GS7100 içeren ilk bilgisayarımdı. Az Call of Duty 2 oynamadım zamanında.

Sadece tek bir tane PC alıp her 2 ayda bir parça alarak sistem güncelledim. Kökten yeni sistem hiç almadım.

İlk bilgisayarım RX 570 8 GB B450M S2H 1600 AF ve 8 GB bellek iken şimdi 6650 XT 5600 B550 Gaming Carbon ve 32 GB bellek kullanıyorum. Diğer parçalarında tamamı değişti aynı şekilde.

Casper Nirvana TW9 tam benim sayılmaz ama gördüğüm en karizmatik bilgisayar. Çok eski bir laptop ama yeni çıkan bilgisayarlar tasarım konusunda yanından geçmez. Arkası desenli ve geceleri parlar. Çocukluk arkadaşımla internette oyun oynardık hiç arıza vermedi sadece fanı çok sesli çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…