SF26 63

Üstün
Abimin arkadaşına bakıyoruz, bütçeyle alakalı gram sorun yok. Kamera öncelikli şekilde bakıyor telefonu. Sony Xperia 1 VIII düşünmüş önce ama benden habersiz almak istemediği için bana danıştı. Ben de bu piyasadan epey uzağım. Sizce ne alınabilir?
Vaktimiz var, telefon tanıtımları sonrası da alabiliriz; hiç sıkıntı değil.

Abimin arkadaşına bakıyoruz, bütçeyle alakalı gram sorun yok. Kamera öncelikli şekilde bakıyor telefonu. Sony Xperia 1 VIII düşünmüş önce ama benden habersiz almak istemediği için bana danıştı. Ben de bu piyasadan epey uzağım. Sizce ne alınabilir?
Vaktimiz var, telefon tanıtımları sonrası da alabiliriz; hiç sıkıntı değil.
S26 Ultra.

Amaç sırf kameraysa Oppo Find X9 serisi, Vivo X300 serisi ve Huawei Pura serisine bakabilir; ancak telefon tek kameradan ibaret olmamalı. İleride satılma konusunda sorun yaşamamak ve tamir konusunda sorun yaşamamak için sweet spot S26 Ultra kesinlikle. S26 Ultra'yı kaçak alsa dahi Samsung servisleri tamir ediyor; daha 1 gün önce konuştum Samsung Türkiye ile bu konuda.

Amaç sırf kameraysa Oppo Find X9 serisi, Vivo X300 serisi ve Huawei Pura serisine bakabilir; ancak telefon tek kameradan ibaret olmamalı. İleride satılma konusunda sorun yaşamamak ve tamir konusunda sorun yaşamamak için sweet spot S26 Ultra kesinlikle. S26 Ultra'yı kaçak alsa dahi Samsung servisleri tamir ediyor; daha 1 gün önce konuştum Samsung Türkiye ile bu konuda.
Kameradan ibaret değil ama öncelik kamera olacak.

Kameradan ibaret değil ama öncelik kamera olacak.

Dediğim gibi ben yerinizde olsam S26 Ultra alırım ki aldım zaten. Hem kamera konusunda gayet tatmin edici, hem arayüzü mükemmel, hem de gündelik kullanımda çok güzel özelleştirilebilirlik ve yapay zeka özellikleri var bu konuda bir numaralar.

Ayrıca Privacy Display ve yansıma önleyici kaplama ile zaten bir numara ekran konusunda şu an. İleride satmak isterse kolaylıkla satabilir ve bir arıza durumunda telefonu kolaylıkla Samsung'a tamir ettirebilir, rafa kaldırmak zorunda kalmaz.

Xiaomi 17 Ultra seyrettiğim bir kıyaslama videosuna göre S26 Ultra'dan da iPhone 17 Pro Max'ten de iyi fotoğraflar çekiyormuş.

Evet daha iyi çekiyor büyük ihtimalle fotoğrafları. Ancak Xiaomi cihazlar en üst serileri dahil gördüğüm kadarıyla BBK ve Samsung'lar kadar dayanıklı değiller. Ayrıca arayüz konusunda Xiaomi hala kötü.

Video optimizasyonu da iyi değil zaten Xiaomi'nin.

Kırmızı ekran muhabbeti yüzünden S26 Ultra almazdım şahsen, ne olur ne olmaz diye. Bütçe ve vakit sorunu olmadığı için Apple'ın 20 veya Samsung'un S27 serisi beklenebilir. Asıl gelişme yaşanacak seriler çünkü bu seriler.

Kırmızı ekran muhabbeti: