Detaylar
Kim cevapladı?
5
5124
Ziyaretçi
Hemen hemen yeni aldım 4.ayına girecek eski telefonumu 7 yıldır kullanıyordum artık değiştirmenin zamanı geldi diye düşündüm.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Ben alalı 1.5 sene oluyor kendisi 7 yaşında bir Galaxy S9. Benim bildiğim 2. Batarya değişimi (Önceki kullanan hanımefendi babasıyla değiştirmiş. Instagram'da ekranı bırakmış biraz pembe ama iş görür) Evdeki televizyondan daha iyi gösteriyor.
A52s 3 yıl son güncellemesiyle cihaz geç tepki vermeye ana menüde kasmaya takılmaya başladı, bataryası da ölü.
Bir de yere düşürdüm telefonun bazen mobil verisi açılmıyor telefonu açıp kapatmak gerekiyor anca öyle açılıyor, açıkkende telefon krize giriyor kendini yeniden başlatmaya başlıyor art arda 4 5 kere.
Bir de yere düşürdüm telefonun bazen mobil verisi açılmıyor telefonu açıp kapatmak gerekiyor anca öyle açılıyor, açıkkende telefon krize giriyor kendini yeniden başlatmaya başlıyor art arda 4 5 kere.
Oxygen123 Office 97
Becerikli
3 Aydır Galaxy A56.
1.5 yıl babam kullandı, 1 yıldır da bende. Galaxy S20 FE 5G 8/256.
3 yıldır M33 kullanıyorum. Telefon şarj alıyor ama soket kaynaklı hiçbir sekilde soketten veri alamıyorum.
0xraptoRwave
Üstün
1 yıl oldu, Samsung Galaxy A55 5G kullanıyorum. Önceki telefonum Samsung Galaxy J7 2016'yı 5 yıl kullandım.
Neredeyse 1.5 aydır S25 Ultra kullanıyorum.
Bu ayla birlikte 4 yıl oldu. Kırılmadığı ya da Apple almaya değer yeni bir telefon yapmadığı sürece yenisini almam, belki gelecek yıl batarya yenilerim o kadar. Görünüşe göre bir süre daha 13 Pro ile devam ederim.