Yemeklerde, caydanlikta Brita kullaniyoruz ama temel su ihtiyaci icin bence aritma iyi bir secenek degil. Cunku suyu aritirken icindeki mineralleri de arittigi icin icme suyundan almaniz gereken mineralleri alamamis oluyorsunuz. Biz aritma + ekstra icme suyu aliyoruz. Bir de musluk olarak takilan aritmalar su faturasini artiriyormus herhalde atik su miktari fazlaymis. Brita daha iyi gibi gelmisti bize. Filtreler de geri donusum yapilabiliyor.

İyi de bu arıtma cihazlarının suyu işlemden geçiren bir sürü haznesi oluyor. Oralarda bu mineral mevzusu çözülmüyor mu? Öyle biliyordum ben.

Bizde spring water düşünüyoruz. İhlas sakın almayın. 1 litreye 10 litre atık veriyor. Spring water 1'e 1.5.

Çift membran dışında 1'e 1.5 biraz hayal.

Membrandan çıkan su direkt saf sudur. Membran sonrası post karbon ve Hindistan cevizi kabuğu bazlı tatlandırıcı filtrelerle su tatlanır ve mineralize edilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatırladığım su arıtmada 5 filtre kullanımı çok önemli ve bu filtreler her 6 ayda bir değişmeli. Ben tanıdık markaların filtrelerine baktığımda 6 ayda bir değiştirme masrafını kattığımda her hafta damacana su almakla aynı fiyata geldiğini görmüştüm. Yemeklere katmak çay kahve vs. İçin brita kullanıyoruz. İçmek için damacana su.

Selamlar filtre konusuna özellikle dikkat etmeni öneririm. Ben 2 farklı firmadan ürün aldım 2 sinide inceleyebilirsin fiyat performans olarak hangisi uygunsa senin tercihin ttabi