Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar ne yazikki klavyeme su dokuldu. Sabah iyice kuruladim ve guclu bir hava ufleyici ile kurutttum bir sorun yoktu, ancak 4 4 saat sonra eve geldigimde bilgisayara bile giremedim cunku Shift tusu surekli kendi kendine basiyordu durmadan. Şu an yine kurumaya biraktim. Duzelmezse ne yapabilirim?

Wraith genel olarak iyi ilgilenen bir firma, mail atıp onlara sorabilirsin bence yardımcı olabilirler. Daha öncesinde onlardan skatez aldığımda elimde kalmıştı işlem yaparken, yenisini göndermişlerdi.

Switch bozulduysa Switch değişimi ile kurtarabilirsin. Klavyenin su dökülmeyen kısmından bir Switch sok ve Shift tusunun Switch'ini çıkartıp ona tak. Çalışıyorsa Switch değişimi yaparsın.

Aynısını denedik, muhtemelen devreye geçti su. 1-2 gün kurumasini bekleyip deneyeceğim.

Wraith genel olarak iyi ilgilenen bir firma, mail atıp onlara sorabilirsin bence yardımcı olabilirler. Daha öncesinde onlardan skatez aldığımda elimde kalmıştı işlem yaparken, yenisini göndermişlerdi.

Hocam Switch değil sorun şu anda. Sanmıyorum bu kadar büyük bir yardım yapacaklarını.

İçini açmadan yaptığınız kurulama hicbir ise yaramaz. Hala daha da kurutup diyorsunuz. Başına bir şey gelmeseydi şanslı olduğunuz için gelmezdi.

Is isten geçmiş. Kim bilir nereler kısa devre olmuş, nereler paslanmistir.

Switch'ler bayağı sıkı kapalı oluyor. Klavyeyi havuza daldirmadiginizi varsayarak onlara bir şey olduğunu sanmıyorum.