Ali Rıza Tekin
Uzman
Selamlar arkadaşlar. Ben hep sağ elimle içiyorum. Sizce bir sıkıntı olur mu? Hangi elimi kullansam daha iyi olur?
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. Deneyeceğim bu yöntemi.Hocam ben elinizi kullanmanızı önermem çok zararlı olduğunu düşünüyoroum. Bardağa suyu koyduktan sonra pipetle amuda kalkıp için. Çok daha faydalı.
Öyle oluyor mu ki hocam? İstediğimiz elle içsek bir şey olur mu?Ne gibi bir sıkıntı olabilir ki? Hangi elinle içmek istiyorsan onunla iç.
Bu yöntemi de deneyeceğim. Aslında konuyu sağlık kategorisine açmıştım ama neden buraya taşıdılar anlamadım. Sonuçta sağlıkla ilgili bir endişem var ve cevap bulmam lazım ama maalesef isteğim reddedildi. Az önce sağlıkta "yarım saniye sigara dumanı solusam bir şey olur mu?" diye bir konu vardı. Benim konum neden konu dışına taşındı acabaBence ayağınız ile içiniz hocam.
Keşke konu Mizah ve Eğlence kısmına açılsaydı. Gerçek konu.
Bu benim de aklıma geldi aslında ama emin olamadım. Bir eksikliğini hissediyor musunuz gün içinde?
Ben erkek değilim maalesef. Benim için bir öneriniz var mı?Ben aletimi kullanarak içiyorum alıyor koyuyor güzel.