Subnautica 2 1962700 APPID "f1******************************************************************************"
Depot 1962701 1962701 DEPOTS"96******************************************************************************"

Subnautica 2 için tırnak içerisindekiler depotkeys oluyor. Subnautica 2'yi steam sunucularından indirmek için gerekli olan anahtarlar bu. Anahtarların tamamını bilerek yazmadım korsana girer.

Sahip olduğunuz ve indirdiğiniz oyunların anahtarlarını "Steamin Kurulu olduğu yer\config\config.vdf" dosyasında depots kısmında Decyrptionkey olarak bulabilirsiniz.

Teşekkürler. Goldberg DRM içermeyen oyunlarda geçerli oluyor diye biliyorum.
Goldberg steamdrm'yi kaldırıyor. DRM içermeyen oyunlar direkt açılıyor zaten. Spacewar ise bir geliştirici uygulaması. Steamdrm'yi manipüle edip sanki spacewar oynuyormuşuz gibi göstermesini sağlıyor.

Oyun bugün ön yüklemeye açılmış olsa da Forza Horizon 6 gibi sızdırıldı. Depotkeys aracılığıyla depotdownloadermod ile oyunu Steam'in resmi sunucularından kilitsiz hâlini indirebiliyorsunuz. Oyunu açmak için ise ya spacewar olacak şekilde değiştireceksiniz ya da goldberg emulator gerekli. Ben spacewar çevirerek açtım.

Eki Görüntüle 248595

Eki Görüntüle 248594

Hiç anlamadım, Subnautica 2'yi satın aldım. Nasıl açacağım?

Yılın en beklediğim oyunu. Yakışmadı Steam.

Benim de, ön yüklemeye açıldığı an satın aldım.

Hiç anlamadım, Subnautica 2'yi satın aldım. Nasıl açacağım?
Oyunu konuda anlattığım depotkeys'e sahip değilsiniz şu anda açamazsınız. Çıkış saatinde steam hesabınıza tanımlayacak oyunu oynayabileceksiniz. Şimdi oynamak için ise biraz araştırmanız lazım ona da yardımcı olamam.