Subnautica alınır mı?

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Subnautica 1 indirime girmiş, CS kasalarından gelen para ile almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Güzel bir oynanış sunar mı?

Temayı seviyorum. Birkaç sene önce denemiştim oyunu ancak fazla karışık geldiği için silmiştim sanırım. Ondan biraz tereddüt ediyorum.
Evet, başlarda biraz karışık geliyor. Sonradan oyuna iyice hakim olunca da çıkasın gelmiyor. Bence alınır. 5 dolar olması lazımdı, değer fiyatına.

Temayı seviyorum. Birkaç sene önce denemiştim oyunu ancak fazla karışık geldiği için silmiştim sanırım. Ondan biraz tereddüt ediyorum.
Radyo sinyallerini takip edip etrafta gezip blue print tarayıp yeni şeyler açın. Tarifler kısmından açtığın şeylerin malzemelerini toplayıp yap karışık bir şey yok. Blue printleri bulamazsan Youtube üzerinden bakabilirsin.

Evet, indirimde şu an. 2. oyunu oynamak için biraz erken zaten sanırım.
Erken erişimdeymiş şu an. Bence de erken.

Bir de Below Zero diye oyunu var bu serinin. 1. oyuna kıyasla kısaymış fakat yine de oynanır gibi duruyor. Bende onu oynamayı planlıyorum yakın zamanda.

İnternete bakınmayı sevmiyorum oyunlarda ya, kendimce çözmeye çalışırım.

Tabii ki oynanır. Türünün tek örneği tam bir rafine oyun.

Eki Görüntüle 251232
Deneyelim o zaman.

Eki Görüntüle 251232
Steam yine cüzdan banı koydu sanırım hesabıma, ya sabır ya sabır.

Abi, yan hesabımdan ana hesabıma oyun atmak sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ya?

Eki Görüntüle 251232
Evet, cüzdan banı koymuşlar

Komedi gibisin Steam ya, kurallarda bir tane madde yok yan hesabımdan ana hesabıma oyun hediye etmemi engelleyen.

Eki Görüntüle 251232

İyi kurtulduk bu sefer, birkaç ay satın alım yapmayacağım yine ban yememek adına.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…