Ethem Efe
Üstün
Subnautica 1 indirime girmiş, CS kasalarından gelen para ile almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Güzel bir oynanış sunar mı?
Okyanus temasını seviyorsan alınır. Güzel oyun, pek alternatifi de yok zaten.
Evet, başlarda biraz karışık geliyor. Sonradan oyuna iyice hakim olunca da çıkasın gelmiyor. Bence alınır. 5 dolar olması lazımdı, değer fiyatına.Temayı seviyorum. Birkaç sene önce denemiştim oyunu ancak fazla karışık geldiği için silmiştim sanırım. Ondan biraz tereddüt ediyorum.
Evet, başlarda biraz karışık geliyor. Sonradan oyuna iyice hakim olunca da çıkasın gelmiyor. Bence alınır. 5 dolar olması lazımdı, değer fiyatına.
Radyo sinyallerini takip edip etrafta gezip blue print tarayıp yeni şeyler açın. Tarifler kısmından açtığın şeylerin malzemelerini toplayıp yap karışık bir şey yok. Blue printleri bulamazsan Youtube üzerinden bakabilirsin.Temayı seviyorum. Birkaç sene önce denemiştim oyunu ancak fazla karışık geldiği için silmiştim sanırım. Ondan biraz tereddüt ediyorum.
Erken erişimdeymiş şu an. Bence de erken.Evet, indirimde şu an. 2. oyunu oynamak için biraz erken zaten sanırım.
Radyo sinyallerini takip edip etrafta gezip blue print tarayıp yeni şeyler açın. Tarifler kısmından açtığın şeylerin malzemelerini toplayıp yap karışık bir şey yok. Blue printleri bulamazsan YouTube üzerinden bakabilirsin.
Deneyelim o zaman.
Steam yine cüzdan banı koydu sanırım hesabıma, ya sabır ya sabır.
Evet, cüzdan banı koymuşlar