Kulakiçi olarak fena sayılmayan en azından şarkıyı net veren şarkıdan zevk almamı sağlayan kablolu kulaklılarım var. Ama kulakiçi her ne kadar rahat olsa da dışarıda kullanırken kulak içimin nemlenmesi beni rahatsız ediyor ya. Ayrıca kulaküstü istememin nedenleri hem kulağı sarması zırt pırt yerinden oynamaması, hem daha çok pil ömrü sunması, hem de kışın üşümeyi engellemesi
Yazın zaten kullanmam sıcakta. O yüzden çok para harcamadan 1000 TL altına da bakıyorum. Biraz üstüne de bakıyorum fırsat var mı diye. H668BT modeli 600-700 civarına düşebiliyor ki amazondan 800'e almıştım sonra 600'e düştü kendi sitesinde iade ettim ama para hemen yatmadığı için alamamıştım 600'e. Asıl istediğim 635 modeli. Ama almışken biraz daha iyisini mi alsam acaba diye düşünüyorum bir yandan o yüzden bu Sudio K2 de dikkatimi çekti çünkü yurt dışında 79 dolar olan bir model demek ki iyi diye düşündüm. Emin olamadım işte. Biraz daha bekleyeyim en iyisi. Bir de niyeyse hiç kumaş pedli kulaklık yok ya. Geçen sene herkesin aldığı Creative Aruvana bende de var mesela ses kalitesi güzel olmasına rağmen yarım saat takmak bile sıkıntı basıyor bana daha havalar soğuk olmasına rağmen. Sırf bu yüzden Corsair Void almıştım pc'de kullanmak için kulak yastığı kumaş diye. Bir de o durum var yani.
@Simon Bu arada H670BT modeli de 1750 TL civarına geliyor trendyol kuponu ile.
Epey - Sudio K2 - Havit Space S1 özellik ve fiyat karşılaştırması