Arkadaşlar merhaba. İndirimden Puma Palermo ayakkabı çektim. Bu ayakkabının %95’i deri, ön ve arka kısımları da süet olanından. Daha önce Vans kullandım ve onda hafif renk atmaları yaşamıştım, ama siyah diye pek umursamadım. Ama bu ayakkabıya bakmak istiyorum. Bu ayakkabının ömrünü nasıl uzatırım? Mesela süet kısmını özellikle nasıl korurum, renk atmamasını nasıl sağlarım? Bunun için ne lazım bana?
Detaylar
Kim cevapladı?Islak mendil. Ayakkabıdır hocam kasmayın çok bırakın kirlensin.
Ya süet biraz sıkıntılı. Ve maalesef TR şartlarında ayakkabıdır kirlensin diyemiyoruz.
Islak mendil ve dikkatli kullanım sorununuzu çözeceğini düşünüyorumYa süet biraz sıkıntılı. Ve maalesef TR şartlarında ayakkabıdır kirlensin diyemiyoruz.
Islak mendil ve dikkatli kullanım sorununuzu çözeceğini düşünüyorum.
Hocam süet deri ıslatılmaz. Yani ıslatılınca deforme olur. Süet hakkında tek bilgim bu ve bu ayakkbıyı nasıl korurum onu öğrenmek istiyorum.
Hocam süet deri ıslatılmaz. Yani ıslatılınca deforme olur. Süet hakkında tek bilgim bu ve bu ayakkbıyı nasıl korurum onu öğrenmek istiyorum.
Anladım hocam haklısın.Hocam süet deri ıslatılmaz. Yani ıslatılınca deforme olur. Süet hakkında tek bilgim bu ve bu ayakkbıyı nasıl korurum onu öğrenmek istiyorum.