22723

Uzman
Geçenlerde Bursa'nın %0 suyu kaldığı şeklinde paylaşımlar okuyordum. Ankara Mamak'ta da su kesintisi vardı. Bugünden itibaren suları sanırım düzenli olarak kesecekler. Sular gerçekten bitmek üzere olduğundan mı bunlar? Yoksa mevcut bir politika yüzünden mi?

Neden kimse bir önlem almıyor? Halı ve arabayı oturup yarım saat yıkamak gerçekten çok mu gerekli mesela? Onu da geçtim su firmaları suya her türlü erişimi sağlarken, biz ne olup bittiğinden bile haberdar değiliz. Acilen yönetim adına bir şeylerin değişmesi gerekiyor.

Bu gidişle 2030'a geldiğimizde 2050'deki yaşamamız gereken soruları 20 yıl erken yaşayacağız. Anlatmak istediğimi anladığınızı düşünüyorum.

Ne bugünü hocam 2 aydır akşamları suları kısıyorlar. Sabaha doğru tanziği açılıyor. Su sıkıntısı elbette olacak kaçınılmaz bir gelecek.

Ne bugünü hocam 2 aydır akşamları suları kısıyorlar. Sabaha doğru tanziği açılıyor. Su sıkıntısı elbette olacak kaçınılmaz bir gelecek.
Keçiören de bugün yaşandı diğer taraflar evet daha uzun süreliymiş.

Evet, önlem alınmadığı için neeredeyse bitiyor.
Hatta, bitmesinin bir sebebi ded bu:

Yıkasınlar. Bazen 90 milyon kişiyi bir IQ testine sokmaları gerektiğini düşünüyorum. 30 milyon a düşer nüfus ne güzel olur.

Valla Türkiye’nin geri kalanını bilmem de Adana, Osmaniye ve Hatay’ın bayağı suyu var hocam bizim baraj ağzına kadar dolu baraj boş diyorlar da bizim evden görünüyor ağzına kadar dolu ve suyumuz bol soğuk akıyor.