Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selamlar, uzun süredir fizikçiler falan ölüyor nedensizce. Neden? Ben öldürüldüklerine inanmıyorum; fakat gerçekten öldürülüyorlarsa neden? Biz de bir mühendis falan olursak bizi de öldürebilirler mi gerçeklerse? Mesela ülkemizde Engin Arık diye bir fizikçi vardı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Selam, uzun süredir fizikçiler falan ölüyor nedensizce. Neden? Ben öldürüldüklerine inanmıyorum; fakat gerçekten öldürülüyorlarsa neden? Biz de bir mühendis falan olursak bizi de öldürebilirler mi gerçeklerse? Mesela ülkemizde engin arık diye bir fizikçi vardı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dış ülkelerden emir aldığımız düşünüyorum. Onlardan fazla gelişemeyelim diye.

Dış ülkelerden emir aldığımız düşünüyorum. Onlardan fazla gelişemeyelim diye.
Ben düşünmüyorum, sizin fikriniz öyleyse öyledir tabii ki. Ben burada beyin fırtınası yapalım diye ve sizin fikirlerinize değer verdiğim ve merak ettiğim için konuyu açtım. Size her halükarda saygı duyarım.

Ben düşünmüyorum, sizin fikriniz öyleyse öyledir tabii ki. Ben burada beyin fırtınası yapalım diye ve sizin fikirlerinize değer verdiğim ve merak ettiğim için konuyu açtım. Size her halükarda saygı duyarım.

Yani şimdi Isparta'daki uçak kazasında kaç tane fizikçimiz öldü biliyorsunuz. Ölmeleri için ellerinden geleni yapmışlar. Böyle bir buluşa Amerika imza atsa yanlarında eskortluk edecek savaş uçakları, bütün her şeyi defalarca kez kontrol edilmiş uçak, en deneyimli ve sadık askeri pilotlar kullanılacak, içilen yenilen her şeye dikkat edilecek ve tadımcılar konulacak. Ve daha birçok kuralın uygulanacak olması ama bizim ülkemizde ne yapıldığı hala içimi burkuyor. Uçağın karakutusu önce bozuk deniyor sonra açılıyor ama bizim halk alzheimer olduğundan hiçbir şeyi sorgulamıyor.

Selam, uzun süredir fizikçiler falan ölüyor nedensizce. Neden? Ben öldürüldüklerine inanmıyorum; fakat gerçekten öldürülüyorlarsa neden? Biz de bir mühendis falan olursak bizi de öldürebilirler mi gerçeklerse? Mesela ülkemizde Engin Arık diye bir fizikçi vardı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Gelişmemizi istemiyorlar işte.

Yani şimdi Isparta'daki uçak kazasında kaç tane fizikçimiz öldü biliyorsunuz. Ölmeleri için ellerinden geleni yapmışlar. Böyle bir buluşa Amerika imza atsa yanlarında eskortluk edecek savaş uçakları, bütün her şeyi defalarca kez kontrol edilmiş uçak, en deneyimli ve sadık askeri pilotlar kullanılacak, içilen yenilen her şeye dikkat edilecek ve tadımcılar konulacak. Ve daha birçok kuralın uygulanacak olması ama bizim ülkemizde ne yapıldığı hala içimi burkuyor. Uçağın karakutusu önce bozuk deniyor sonra açılıyor ama bizim halk alzheimer olduğundan hiçbir şeyi sorgulamıyor.
Belki de dış dan çok içimize bakmalıyız. Bizde bilime değer verilmiyor ama bulduğumuz şeyler diğer milletlerde belki de çok değer verdikleri için öldürüyorlar.

Bu da sizin teoriniz. Ben inanmıyorum fakat ben inanmadığım için gerçek olmayacak değil. Hala bizim 3. dünya ülkesi olduğumuzu düşünüyorlar. Çok tanınan ve bilime çok iş yapmış kişiler çıksa belki bu olaylar asla olmayacak.

Belki de dışdan çok içimize bakmalıyız. Bizde bilime değer verilmiyor ama bulduğumuz şeyler diğer milletlerde belki de çok değer verdikleri için öldürüyorlar.

Bu da sizin teoriniz. Ben inanmıyorum fakat ben inanmadığım için gerçek olmayacak değil. Hala bizim 3. dünya ülkesi olduğumuzu düşünüyorlar. Çok tanınan ve bilime çok iş yapmış kişiler çıksa belki bu olaylar asla olmayacak.

Hırsız içeride olunca kapı kilit tutmazmış.