Msagro Lesnic

Çalışkan
Razer BlackShark V2 Pro white Edition kulaklığım var. Kulaklığı kullanmadan önce hep kafam yağlı ise ona dikkat edip kafamı yıkayıp kulaklığı kullansam da pedler yağlanıyor ve bu durum rahatsız ediyor. Kulaklığı sık sık ıslak mendil gibi ürünlerle silmeme rağmen temizlenmiyor. Kulaklığın pedlerini çıkartıp ne(sabun, şampuan, deterjan, vb.) İle yıkayabilirim? Bu kulaklığın pedleri dışarının sesini engellemesi için özel bir malzemeden yapılmış. Bu konuda bilgisi olan varsa destek istiyorum.

Bende V2 X var. Çıkardım ve Clear'ın şampuanıyla her yerini yıkadım. Peteğimin üstüne koydum. 2 saat içinde falan kurudu. Sorun olmadı.

Bu tarz ped'ler makine de dahil yıkanabiliyor genelde. Ama yine de elde ılık su ile sabun yardımı ile yıkayabilirsin. Çok sert şekilde, ovalama ama yine de. Hatta çekiniyorsan ufak bir kısmını yıka bak bakalım. Renk atması, işte kötü görüntü oluşuyor mu. Ona göre komple yıkarsın. Ama detarjan içerisinde kostik bulunur. O yüzden en mantıklısı sabun ile yıkaman.

Kosla Vanish kullanabilirsin bunun için. Yumuşatıcı bilemiyorum da vanish kullanılabiliyor. Ben uzun süredir kumaş pedlerimi vanish eklenmiş suda temizliyorum.

Aynı değil sanırım ama G Pro X'in pedlerini yaz aylarında çıkarıp bir kap alıp içine şamupan döküp içine sok-çıkar-sık şeklinde yıkıyorum. Birkaç defa yaptım. Hala gayet iyi durumdalar.

Kucuk bir el havlusunu bebek sampuani ile kopurt ve onunla temizle. Sonra suda calkalamayi unutma. Bebek sampuani da olsa kalintisi kizariklik yapablir.

Kucuk bir el havlusunu bebek sampuani ile kopurt ve onunla temizle. Sonra suda calkalamayi unutma. Bebek sampuani da olsa kalintisi kizariklik yapabilir.

Aynı değil sanırım ama G PRO X'in pedlerini yaz aylarında çıkarıp bir kap alıp içine şamupan döküp içine sok-çıkar-sık şeklinde yıkıyorum. Birkaç defa yaptım. Hala gayet iyi durumdalar.

Kosla vanish kullanabilirsin bunun için. Yumuşatıcı bilemiyorum da vanish kullanılabiliyor. Ben uzun süredir kumaş pedlerimi vanish eklenmiş suda temizliyorum.

Bu tarz Ped'ler makine de dahil yıkanabiliyor genelde. Ama yine de elde ılık su ile sabun yardımı ile yıkayabilirsin. Çok sert şekilde, ovalama ama yine de. Hatta çekiniyorsan ufak bir kısmını yıka bak bakalım. Renk atması, işte kötü görüntü oluşuyor mu? Ona göre komple yıkarsın. Ama detarjan içerisinde kostik bulunur. O yüzden en mantıklısı sabun ile yıkaman.

Bende V2 X var. Çıkardım ve Clear'ın şampuanıyla her yerini yıkadım. Peteğimin üstüne koydum. 2 saat içinde falan kurudu. Sorun olmadı.

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Kısa sürede uygulayacağım...