Suni deri bir siyah botum var ve boyamak istiyorum. Ne tür bir boya kullanmaliyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Bildiğimiz ayakkabı boyası yeterli olur.
Akma, suni deriden gelen yansıma görüntüsü kaybolur mu bu boyayla?
Kaybolmaz. Daha iyi bile parlar.Akma, suni deriden gelen yansıma görüntüsü kaybolur mu bu boyayla?
- Makaleler
- 1
Bot boyası ve parlatıcı kullanman yeterli olur.
Her markanın da renk tonu ve kalitesi aynı olmuyor, deneme yanılma yoluyla hoşuna gideni bulursun.
Her markanın da renk tonu ve kalitesi aynı olmuyor, deneme yanılma yoluyla hoşuna gideni bulursun.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Askerde %90nın botu yeşil olduğu için (Askerde kullandığımdan biliyorum) benim kullandığım bota (Siyah) Sitil veya World marka boyalar iyi iş çıkartıyordu.
Siyah botun üstüne herhangi bir renk boyansa sorun olur mu? Kahverengi vs.Askerde %90nın botu yeşil olduğu için (Askerde kullandığımdan biliyorum) benim kullandığım bota (Siyah) Sitil veya World marka boyalar iyi iş çıkartıyordu.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Siyah botun üstüne herhangi bir renk boyansa sorun olur mu? Kahverengi vs.
Botun rengini açabilir. Benim hatırladığım kadarıyla yeşil bota siyah sürünce ala bula bir karışık renk oluyordu.
Şöyle bir şey almayı unutmayın, bunu sürmeden ve parlatmadan dışarı çıkarsanız boyamadan önceki halinden daha kötü oluyor. Akma, tozların yapışması gibi sorunlar oluyor.
Sadece boya yetmiyor
Sadece boya yetmiyor