Sunny TV'de kurcalamak için ADB üzerinden "ADB disable-verity" çalıştırdım. Şu anda Bootloop'a girdi çıkmıyor. Recovery mod için bir rehber de yok internette bu TV modelleri için, fişi çek bekle Power tuşuna basılı tutarak başlat vs denedim fakat recovery moda girmedi hiçbirinde. Var mı yardım edebilecek olan?
Detaylar
Kim cevapladı?Notxr
Uzman
Sunny TV'de kurcalamak için ADB üzerinden "ADB disable-verity" çalıştırdım. Şu anda Bootloop'a girdi çıkmıyor. Recovery mod için bir rehber de yok internette bu TV modelleri için, fişi çek bekle Power tuşuna basılı tutarak başlat vs denedim fakat recovery moda girmedi hiçbirinde. Var mı yardım edebilecek olan?
Sıfırdan yazılım atmanız gerekebilir ama modelden modele farklı dosya ve kurulum şekli.
Çok uğraştım ama bulamadım firmware. Müsait bir zamanda tekrar bakacağım. Nasıl yapıldığını da gösteririm bulursam.Cihaz bu. Firmware bulma şansım olursa kurulum yaparım diye düşünüyorum da nasıl o menüye gelcez onu da bilmiyorum
Eki Görüntüle 243742
Bir flash bellek hazır bulunsun elinizde, 4 veya 8 en az yeter sanırım.
Tamamdır elinize sağlık. Ben de internette bulduğum birkaç şeyi paylaşayım belki yorumu olur sizin ya da okuyan diğer yardımcı olabilecek arkadaşların. Bir forumda şöyle bir konu buldum boot dosyası paylaşıyor: Sunny SN55UAL402/0216 13AT202 Anakart Logo'da Kalma Sorunu Çözümü ve Boot Dosyası - Uyducu Forum. Burada da direkt 500 tl ye firmware satılıyor ne kadar doğru ya da güvenilir bilmiyorum: SUNNY SN55UAL402 YAZILIM