yafes

Başarılı
Sunucuları Türkiye'de olan tercihen yerli bir host firması arayışındayım. Site hostlamaktan oyun sunucusu açmaya geniş bir spektrumda aynı anda birkaç projemi birden çalıştırabileceğim bir altyapı istiyorum. Kabaca gerekeceğini düşündüğüm özellikler: 16 GB RAM, 4 çekirdek, 50+ GB depolama, %99.9~ uptime. Olabildiğince az kısıtlaması olan VDS/VPS sunucular tercihimdir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
@Netvay önerebilirim. Techolay Netvay sunucuları üzerinde çalışıyor şu an. Aynı zamanda kendim de 2 farklı Ryzen VDS kullanıyorum.
Öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler! Netvay, panel dışında en azından ssh ile de bağlanma imkanı sunuyor değil mi? İlgili sitede özellikle belirtildiğini görmediğimden işimi garanti altına almak adına sormak istedim.

@Netvay önerebilirim. Techolay Netvay sunucuları üzerinde çalışıyor şu an. Aynı zamanda kendim de 2 farklı Ryzen VDS kullanıyorum.
@Netvay VPS için deneme süresi veriyor mu 1 saat bile olsa yeter. Prod database'e bağlanmak için VPN hizmeti kurmak istiyorum, bir de vaultwarden vs gibi hizmetleri çalıştırsa yeter. Beğenirsem diğer firmadaki VPS hizmetini buraya taşıyabilirim.

@Netvay VPS için deneme süresi veriyor mu 1 saat bile olsa yeter. Prod database'e bağlanmak için VPN hizmeti kurmak istiyorum, bir de vaultwarden vs gibi hizmetleri çalıştırsa yeter. Beğenirsem diğer firmadaki VPS hizmetini buraya taşıyabilirim.
Kendilerine sormanız lazım.

İyi o zaman oradan almayalım. Techolay'ın sunucuları durmadan patlıyor.
Geçiş yapalı 1 hafta bile olmadı. Geçiş sonrası tamamlanan konfigürasyonlarla sunucu bazlı tek bir problem yaşanmadı. Şimdilik Xeon işlemci kullanılıyor, gelecekte Ryzen'a geçilecek. Arka planı bilmeden muhalefet olmak kolay tabii :)

Sunucuları Türkiye'de olan tercihen yerli bir host firması arayışındayım. Site hostlamaktan oyun sunucusu açmaya geniş bir spektrumda aynı anda birkaç projemi birden çalıştırabileceğim bir altyapı istiyorum. Kabaca gerekeceğini düşündüğüm özellikler: 16 GB RAM, 4 çekirdek, 50+ GB depolama, %99.9~ uptime. Olabildiğince az kısıtlaması olan VDS/VPS sunucular tercihimdir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler!
Merhaba,

Netvay olarak tüm alt yapımızda Samsung PM1653 gibi kaliteli disk yapılarının yanı sıra RAID 5 yapılandırması sağlamaktayız ek olarak bunca yedekliliğe rağmen felaket durumları için tamamen kendimize özel yedekleme servislerimiz ile felaket kurtarma yedekleri saklamaktayız. Uygun fiyatlı yüksek performanslı hizmetlerimiz ile yardımcı olmak isteriz.

İyi çalışmalar.

Öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler! Netvay, panel dışında en azından ssh ile de bağlanma imkanı sunuyor değil mi? İlgili sitede özellikle belirtildiğini görmediğimden işimi garanti altına almak adına sormak istedim.
Merhaba,

Tabiiki Linux sunucularımız üzerinden size ayrılmış IP adreslerine doğrudan SSH bağlantısı kurabilirsiniz.

İyi çalışmalar

Merhaba, internet sitemizde bulunan telefon numarasına whatsapp üzerinden bu talebinizi iletebilir misiniz?

İyi o zaman oradan almayalım. Techolay'ın sunucuları durmadan patlıyor.

Merhaba, Techolay ekibine ilk olarak bu süreçte bizi doğru yönlendirmeleri ve ne istediklerini bilerek konu hakkında bizlere büyük ölçüde yardımcı oldukları için teşekkürlerimizi sunmak isteriz.

Netvay, Techolay için bir çok test süreci gerçekleştirdi bunlardan bazıları LAMP Apache server, NGINX Web server ve çeşitli bazı diğer testleri içeriyor ancak Techolay anlık trafik sayısı, DDoS saldırıları, Wordpress/XenForo yazılımlarına ek özel yazılımların özel ihtiyaçları doğrultusunda uzun ancak bir o kadarda verimli bir test süreci gerçekleştirdik. Techolay taşıması tam anlamıyla 27.03.2025 Tarihi itibarı ile bittiğini bildirmek isterim. Techolay ihtiyaçları için bir çok sunucu üzerinden tam yedekli özel servisler kullanılmaktadır şuanda gözlemlediğimiz farklar ile Techolay artık çok daha hızlı ve stabil bir yayın hayatını netvay ile ulaştığını görüyoruz. Bahsi geçen sizin tabiriniz ile patlama durumu eski hosting firmasında yaşananlar sorunlar sebepli olduğunu gözlemliyoruz Techolay artık yayın hayatına Netvay ile güvenle devam etmektedir ve uzun yıllar edeceğine eminiz.

İyi çalışmalar.