yafes
Uzman
Güncel olarak kullandığım Batihost'u önerebilirim.
Ana odakları Minecraft sunucuları gibi duruyor hocam. Bir de VDS ve VPS paketleri diğer alternatiflerden daha pahalı gibi geldi.
Güzel hosting, netinternet & ılkbyte, odeaweb ve hayalhost önerebilirim. Biraz daha ucuz olsun isterseniz poyraz Hosting'e de göz atabilirsiniz.
Bunlar arasında kullandığınız varsa, özellikle uygun olarak önerdiğini poyraz hosting için, uptime'ları ne alemde?
@Netvay önerebilirim. Techolay netvay sunucuları üzerinde çalışıyor şu an. Aynı zamanda kendim de 2 farklı Ryzen VDS kullanıyorum.
Kullandığınız 2 Ryzen VDS'ini ne kadar zamandır kullanmaktasınız, hocam?
Netvay olarak tüm altyapımızda Samsung PM1653 gibi kaliteli disk yapılarının yanı sıra RAID 5 yapılandırması sağlamaktayız ek olarak bunca yedekliliğe rağmen felaket durumları için tamamen kendimize özel yedekleme servislerimiz ile felaket kurtarma yedekleri saklamaktayız. Uygun fiyatlı yüksek performanslı hizmetlerimiz ile yardımcı olmak isteriz.
Felaket durumu yedekleri paketlerinizin hepsine otomatik olarak dahil mi oluyor, yoksa ek alınan bir hizmet mi?
Hatrı sayılır bir süredir forum kullanmadığımdan bu kadar fazla cevabı tek bir mesajda vermek ne kadar doğrudur bilmiyorum... Bu arada hepinize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim!