Alıp 1-2 hafta eğlenirsin. Sonra bir yerde çürümeye bırakılır. Belki güzel bağımlılık yapacak bir oyun varsa uzun süre kullanılır.
Haklı olabilirsiniz, zaten evde PS de PC de var yolculukta falan oyalanmak için.
Bir de bunun kolu ile oyun oynamak mümkün mü? Mesela bundan çıkan kol ile ben Dan The Man oynayabilir miyim ? (Kendisi favori oyunlarındandır :D)

@MechaAti kolun pek kaliteli olacağını sanmıyorum.
Bence de, de zaten beklentim yok. 2-3 sene önceki dandik Telefon VR hala duruyor (30 Liraya almıştım Eminönü'nden) ve saçma şekilde daha kırılmadı :D Ummadık taş baş yarar demişler.

14 gün iade şansım var zaten. Yine de çok teşekkür ederim cevaplayan herkese ben bi şansımı denerim ya :)

Bence de, de zaten beklentim yok. 2-3 sene önceki dandik Telefon VR hala duruyor (30 Liraya almıştım Eminönü'nden) ve saçma şekilde daha kırılmadı :D Ummadık taş baş yarar demişler.

14 gün iade şansım var zaten. Yine de çok teşekkür ederim cevaplayan herkese ben bi şansımı denerim ya :)
Siz bilirsiniz hocam, hayırlısı olsun. En kötü ihtimalle dediğiniz gibi iade edersiniz.