Süper Lig vs diğer Avrupa ligleri

Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Süper Lig ve diğer Avrupa ligleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben şahsen uzun zaman önce Galatasaray dahil Süper Lig maçlarını izlemeyi bıraktım. Büyük bir maç olmadığı sürece izlemiyorum. 2 takımlı bir lig sonuçta. Özellikle Premier lig maçlarını izliyorum bu sıralar.

Son düzenleyen: Moderatör:
GS-FB>UCL
Süper Lig düzenli izlemiyorum bazı maçları ve gerçek derbiler ile derbicikleri izliyorum.

Genelde fener maçları dışında pek bir şey izlemiyorum.

Futbol Türkiye'de bir kitle uyutma aracı olarak kullanılıyor. En kolay gündem değiştirme yöntemi. Ne zaman hükumetin başı sıkışsa federasyon ve kulüpler el ele koşuyor yardıma. Fanatik biri olarak Süper Lig'i izlemeyi uzun süre önce bıraktım.

Adı büyük ardı ovuk tabiri fazlasıyla yakışıyor ligimize. Aynı TOGG'a benziyor. Büyük ligler dünyaya futbol satıyor, biz ise akıl almaz paralar harcayıp sonra kendi kendimize Süper Lig şampiyonluğuna sevinip havaya İcardi silüeti çiziyoruz dronelarla. Bu kafa değişmedikçe bir arpa boyu yol almayacağımız garanti. Bu ülkenin parasına kaynaklarına yazık. Başka bir şey demiyorum.

Eskiden cok fanatiktim ama su son 2 aydir maclari takip bile etmiyorum. Hangi gun, kimin maci var bilmiyorum bile. Normalde futbolu severim ama bizim ulkede futbol ne yazikki futboldan ibaret degil. PL - La Liga ve Serie A takip ediyorum bir de UCL.

Süper Lig maçlarını izleyen kaldı mı? Her maç ayrı tiyatro.

Son 2 yıldır neredeyse sadece Galatasaray maçlarını izliyorum. Sezonuna göre verdiği zevk değişiyor. 2022-23 ve 2023-24'de Süper Lig'den daha çok zevk aldım ama en basit örnek 2021-22 ve 2019-20'de Avrupa ligleri daha zevkliydi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…