ih4terain

Başarılı
Hepinize iyi Sosyaller. KYK yurdunda kalıyorum ve internet sıkıntısından muzdaribim. Yurdun internetinin kullanilabilir hiçbir yani yok.
Mobil hat olarak zaten Vodafone kullaniyordum ve dünyanın en büyük hatasini yaparak sinirsiz tarifeye geçtim. Hotspot 15GB oldugunu geçtikten sonra öğrendim. Neyse yurdum baz istasyonlarinin dibinde. Vodafone ping ve hiz konusunda 3 buyukten sonuncu olsa dahi 50Mbps civari gorebiliyorum. Bütçe olarak aylik 1K odeyebilirim, onceligim pinginin dusuk olmasi ve olabildigince stabil olmasi. Mbps ikinci planda, indirmem gereken bir şey oldugu zaman okulumun interneti fena değil orada hallediyorum.
Aklimda şu an Superbox GO var ama nasıl basvuracagim veya başvurmalı miyim? Tam karar veremedim. Kullananlar varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Taşınabilir modemli olmasi şart değil ama öyle olmasi kullanim kolaylığı açısından işime gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
TTL ayarı yaparak mobildeki sınırsız internetinizi bilgisayarda da sınırsız olarak kullanabilir, 15GB kotadan kurtulabilirsiniz.

iPhone kullanıyorum dediginiz yontemi bilmiyorum ama baska yontemleri arastirmistim ve Jailbreak olmadan yapilamiyordu. Bunda durum nedir?

iPhone kullanıyorum dediginiz yontemi bilmiyorum ama baska yontemleri arastirmistim ve Jailbreak olmadan yapilamiyordu. Bunda durum nedir?
İlla telefondan yapmanıza gerek yok. Bilgisayar üzerinden de TTL değerinizi 65 yaparak sınırsız kullanım sağlayabilirsiniz. Ya da telefonun Wifi ağını önce bir Keenetic cihaza bağlayarak sonra tekrar WiFi olarak yayabilir ve Keenetic cihaz üzerinde TTL değerini 65 yapabilirsiniz.