Gmail yanlış değil. Bütün her yere baktım kod gelmiyor. Sadece doğrulama kodu gelmiyor, destek mesajı attığımda geldi kod.
Kod gönderdik kısmında biraz bekledikten sonra e-postalarına göz at. Spam kısmına gelmediğinden emin misin?
Eminim hocam 10 dakikadır açık bekletiyorum yok spama düşende yok.
Gmail'ini doğru girdiğinden emin isen tanıtımlar ve sosyal kısmına bak. Başka bir e-postada aynı durum gerçekleşiyor mu?
Mailiniz önceden Supercell ID'ye kayıtlı bir mail değilse ve sizde giriş yap seçeneğine tıklıyorsanız bunun olması normal. Eğer durum böyleyse giriş yap seçeneğinin altında kayıt ol seçeneği var. Oraya girerek mailinizi Supercell ID'ye kaydedin.Gmail yanlış değil. Bütün her yere baktım kod gelmiyor. Sadece doğrulama kodu gelmiyor, destek mesajı attığımda geldi kod.
Mailiniz önceden Supercell ID'ye kayıtlı bir mail değilse ve sizde giriş yap seçeneğine tıklıyorsanız bunun olması normal. Eğer durum böyleyse giriş yap seçeneğinin altında kayıt ol seçeneği var. Oraya girerek mailinizi Supercell ID'ye kaydedin.
Aslında öyle olunca hesabınız kayıtlı değil diye mail gelmesi lazım.Mailiniz önceden Supercell ID'ye kayıtlı bir mail değilse ve sizde giriş yap seçeneğine tıklıyorsanız bunun olması normal.
Bende öyle bir mail gelmiyordu. Sonradan böyle bir şey geldiyse bilemem.Aslında öyle olunca hesabınız kayıtlı değil diye mail gelmesi lazım.