- Makaleler
- 2
Fragman bayağı iyi duruyor, ben beğendim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Siyahi Supergirl zaten yok, çizgi romanlarda da hiç olmamış. Hep sarışın ve beyaz tenli çizilmiş. O yüzden siyahi bir Supergirl görsek baya zorlama olurdu.Allah'ım çok şükür bugün de siyahi bir supergirl görmedik.
Sen bunu HBO'ya anlat, bembeyaz tenli olarak tasvir edilen karakteri siyahi yaptılar.Siyahi Supergirl zaten yok, çizgi romanlarda da hiç olmamış. Hep sarışın ve beyaz tenli çizilmiş. O yüzden siyahi bir Supergirl görsek baya zorlama olurdu.
Olsun. Yine de yapabilirlerdi.Siyahi Supergirl zaten yok, çizgi romanlarda da hiç olmamış. Hep sarışın ve beyaz tenli çizilmiş. O yüzden siyahi bir Supergirl görsek baya zorlama olurdu.
Yeni kurulan DCU evreni olduğu için merak eden izler bence. Ama DC’yi sevmiyorsan zaten kolay kolay hoşuna gitmez, o normal. Ben fragmanı beğendim, güzel duruyor. Ayrıca sonraki filmlerde daha büyük olaylara bağlanacak gibi hissettirdi.Çok sıkıcı duruyor be, son dönemde çıkan süper kahraman filmleri inanılmaz basit konuları olan işlermiş gibi geliyor. Özellikle de DC tarafında.
Siyahi supergirl zaten yok, çizgi romanlarda da hiç olmamış. Hep sarışın ve beyaz tenli çizilmiş. O yüzden siyahi bir supergirl görsek bayağı zorlama olurdu.
Haklısın ama genelde süper kahraman filmlerinde ana karakterlerin görünüşü çok değiştirilmez. Daha çok yan karakterlerde böyle değişiklikler yapılıyor, tabii bu tamamen yapımdan yapımına da değişebiliyor.Sen bunu HBO'ya anlat, bembeyaz tenli olarak tasvir edilen karakteri siyahi yaptılar.
Ondan haberim var, ona ben de şaşırdım. Bana da biraz zorlama geldi açıkçası.Harry Potter dizsini kacirdin sanirim. Adami zorla siyahi yaptilar.