Superligth 2'nin içinden zaten griptape çıkıyor. Herhangi tipi hoşuna giden grip tape iş yapar, ayrıca kaplama hissiyatini beğenmiyorsan grip tape tak.
Superlight 2 kardeşim kullanıyor 1.5 seneden fazla oldu ama grip tapeleri artık zarar gördü ufak kardeşim vardı o yıpratmıştı çok, şimdi sağ sol tarafında yok birde sağ clickte yok sadece sağ clickte grip tape kaldı :D
Wraith'de alabileceğim varsa ürün linki iletirsen grip tape ile skatezi aynı anda alayım.

@Shock Blast
X-Raypad Obsidian Mouse Skates bu da var, sizin attığınızla bunun tam olarak nasıl bir farkı var acaba?

Son düzenleme:
Superlight 2 kardeşim kullanıyor 1.5 seneden fazla oldu ama grip tapeleri artık zarar gördü ufak kardeşim vardı o yıpratmıştı çok, şimdi sağ sol tarafında yok birde sağ clickte yok sadece sağ clickte grip tape kaldı :D
Wraith'de alabileceğim varsa ürün linki iletirsen grip tape ile skatezi aynı anda alayım.

@Shock Blast
X-Raypad Obsidian Mouse Skates bu da var, sizin attığınızla bunun tam olarak nasıl bir farkı var acaba?
Beyaz grip tape alma kesinlikle sarariyor

Bu işini görür. Normal Gpx uyumlu dex yazmuyor ama.

Ayrıca söyle birsey gördüm geçen
xraypad_yeni_hiz_tablosu.webp

Beyaz grip tape alma kesinlikle sarariyor

Bu işini görür. Normal Gpx uyumlu dex yazmuyor ama.

Ayrıca söyle birsey gördüm geçen Eki Görüntüle 282436
Düz GPX 2 için lazım zaten, DeX'in grip tape'i hala sıfır şeklinde kutusunda duruyor. Kardeşimin GPX 2 mouse'una lazımdı, alayım bunu ben.

1790593263169.webp

Siparişleri geçtim bakalım umarım skatez iyidir, stok skatezleri biraz daha kullanayım eskisin öyle takacam ice v2'yi elimde kalsın bir şey olmaz.

Son düzenleme: