Makaleler
2
Yeni DC - DCU evreninde geçecek ikinci yapım olacak. İlk yapım, Creature Commandos adlı animasyon dizisiydi ve hâlâ devam ediyor. Şu an 4. bölüm yayımlandı, her hafta yeni bir bölüm geliyor. Dizi 8. bölümle son bulacak. Superman filmi ise 11 Temmuz 2025'te vizyona girecek ve DCU'nun ikinci yapımı olacak. Şu an yayımlanan fragman oldukça dikkat çekici; çizgi romanda olduğu gibi renk tonları kullanılmış ve barışı simgeliyor.

Ben DC'nin artık o furyayı kaçırdığını ve boşa kürek çektiğini düşünüyorum. Şu an evren genişletme çabaları bir işe yaramayacaktır. Bir sürü Joker, bir sürü Superman ile olmuyor o işler.
Zack Snyder evreni devam etseydi şu an bitmişti ve yeniden başka şekilde tasarlanabilir yeni bir şeyler yapılabilirdi. Artık tat vermiyor DC.

Maalesef tutacak. Şu an dünyada en çok izlenen fragman olmuş. Bu da demek oluyor ki gişe sağlam yapacak.

Ben DC'nin artık o furyayı kaçırdığını ve boşa kürek çektiğini düşünüyorum. Şu an evren genişletme çabaları bir işe yaramayacaktır. Bir sürü Joker, bir sürü Superman ile olmuyor o işler.
Zack Snyder evreni devam etseydi şu an bitmişti ve yeniden başka şekilde tasarlanabilir yeni bir şeyler yapılabilirdi. Artık tat vermiyor DC.
DC evreni kaçırdığı falan yok ve Zack Snyder evreni aşırı kötüydü. Tüm filmler, hepsi birbirine bağlantılı değildir. WB firması sürekli DC evrenini karıştırıyordu, değiştiriyordu. DC stüdyosunun kendi ait bir şeyi yoktu ve Superman'i 2. filmde öldürdüler, daha hikayesi olmadan bile! Ve karanlık evrene uymuyordu.

Maalesef tutacak. Şu an dünyada en çok izlenen fragman olmuş. Bu da demek oluyor ki gişe sağlam yapacak.

DC evreni kaçırdığı falan yok ve Zack Snyder evreni aşırı kötüydü. Tüm filmler, hepsi birbirine bağlantılı değildir. WB firması sürekli DC evrenini karıştırıyordu, değiştiriyordu. DC stüdyosunun kendi ait bir şeyi yoktu ve Superman'i 2. filmde öldürdüler, daha hikayesi olmadan bile! Ve karanlık evrene uymuyordu.
Hocam senin bu konudaki yorumlarına ve tavrına baktım biraz hiçbir şey bilmeden herkese yok şöyle diyorsan açıklama lüften falan yazmışsın. DC'nin neyi kaçırdığını yazdığımı bile anlayamıyorken böyle yazman beni bayağı güldürdü. Zira furya kaçtı, 2019'da Marvel bile son ekmeğini yedi Super kahraman filmlerinin. Artık gişede beklenen gelemediği için Avengers'ın bile eski oyuncularını nasıl gösteririz diye düşünüyorlar.
Zack Snyder evreni aşırı iyi değildi ancak aşırı kötü de değildi ve şu anki halinden çok çok daha iyiydi DC'nin. Zira Man of Steel gibi bir Superman yorumu bir daha zor gelir. Cavill gibi bir oyuncun varken de onun çakmasını kullanmak komik olurdu ve öyle de olmuş. Superman'i öldürmediler, adamlar geri getirdi. Zack'in evreni öyle 25 filmlik bir evren değildi. Taş çatlasa 10 film sürecek bir evrendi solo filmleri çıkartırsak Man of Steel haricinde o kadar bile sürmeyecekti. Sonra reboot çekilir ve istenilen şekle getirilirdi. Bunun yerine Warner Bross sürekli makasladı ve süreçleri yönetemedi.
Zack'in castingi bile yeterliydi. O evren için seçilen oyuncuların neredeyse hepsi harikaydı. Ayrıca DC evreni Marvel gibi toz pembe aydınlık bir evren değil karanlık bir evrendir zaten. Zack Snyder'ın Batman v Superman filmindeki karanlık atmosfer harikaydı, tam bir DC filmiydi. Bir DC filmi nasıl olmalı sorusunun cevabını 3 kez verdi Zack Snyder. Man of Steel, Batman v Superman ve Snydercut bunun tam 3 kez cevabı ve kanıtıdır.