shiedae3 94 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.945 Çözümler 3 Beğeniler 1.814 Bugün 11:57 #11 Veira dedi: Verebilirim, DM nasıl atılıyor? Genişletmek için tıkla... Rapor atman gerekiyor sanırım diğer kısmından. Shadow00 dedi: Bu Superbox altyapısı ne kadar bir internet hızı vaat ediyor? Hangi bölgeyi seçerseniz seçin her yerde Superbox altyapısının mevcut olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır her bölgede yok ve her bölgenin minimum kapasitesi ayrı.
Veira dedi: Verebilirim, DM nasıl atılıyor? Genişletmek için tıkla... Rapor atman gerekiyor sanırım diğer kısmından. Shadow00 dedi: Bu Superbox altyapısı ne kadar bir internet hızı vaat ediyor? Hangi bölgeyi seçerseniz seçin her yerde Superbox altyapısının mevcut olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır her bölgede yok ve her bölgenin minimum kapasitesi ayrı.
Shadow00 32 Uzman Katılım 28 Temmuz 2026 Mesajlar 207 Beğeniler 92 Bugün 11:59 #12 shiedae3 dedi: Rapor atman gerekiyor sanırım diğer kısmından. Hayır her bölgede yok ve her bölgenin minimum kapasitesi ayrı. Genişletmek için tıkla... Bulunduğum yeri seçtim var yazıyor, sallamasyon adresler girdim onlardada var yazıyor. Bu altyapı varda ne kadar bir hız alabiliyoruz?
shiedae3 dedi: Rapor atman gerekiyor sanırım diğer kısmından. Hayır her bölgede yok ve her bölgenin minimum kapasitesi ayrı. Genişletmek için tıkla... Bulunduğum yeri seçtim var yazıyor, sallamasyon adresler girdim onlardada var yazıyor. Bu altyapı varda ne kadar bir hız alabiliyoruz?
shiedae3 94 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.945 Çözümler 3 Beğeniler 1.814 Bugün 12:00 #13 Shadow00 dedi: Bulunduğum yeri seçtim var yazıyor, sallamasyon adresler girdim onlardada var yazıyor. Bu altyapı varda ne kadar bir hız alabiliyoruz? Genişletmek için tıkla... Onu ben görebilirim istersen sende DM aç. shiedae3 dedi: Onu ben görebilirim istersen sende DM aç. Genişletmek için tıkla... 200Mbps'den fazlası çıkmıyor 200Mbps alacağın en kötü internet oluyor. Genelde 500 falan alıyor o müşteriler.
Shadow00 dedi: Bulunduğum yeri seçtim var yazıyor, sallamasyon adresler girdim onlardada var yazıyor. Bu altyapı varda ne kadar bir hız alabiliyoruz? Genişletmek için tıkla... Onu ben görebilirim istersen sende DM aç. shiedae3 dedi: Onu ben görebilirim istersen sende DM aç. Genişletmek için tıkla... 200Mbps'den fazlası çıkmıyor 200Mbps alacağın en kötü internet oluyor. Genelde 500 falan alıyor o müşteriler.
Shadow00 32 Uzman Katılım 28 Temmuz 2026 Mesajlar 207 Beğeniler 92 Bugün 12:03 #14 shiedae3 dedi: Onu ben görebilirim istersen sende DM aç. 200Mbps'den fazlası çıkmıyor 200Mbps alacağın en kötü internet oluyor. Genelde 500 falan alıyor o müşteriler. Genişletmek için tıkla... Ben şu an 8MBPS'e 600TL ödüyorum, öyle bir hız varsa geçerim. DM açabilirsem yazacağım.
shiedae3 dedi: Onu ben görebilirim istersen sende DM aç. 200Mbps'den fazlası çıkmıyor 200Mbps alacağın en kötü internet oluyor. Genelde 500 falan alıyor o müşteriler. Genişletmek için tıkla... Ben şu an 8MBPS'e 600TL ödüyorum, öyle bir hız varsa geçerim. DM açabilirsem yazacağım.
shiedae3 94 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.945 Çözümler 3 Beğeniler 1.814 Bugün 12:03 #15 Shadow00 dedi: Ben şu an 8Mbps'e 600TL ödüyorum, öyle bir hız varsa geçerim. DM açabilirsem yazacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam bekliyorum. Bilgilendirme arkadaşın altyapısı TT fiber yani fiber bar demesi sol fiber var anlamına gelmiyor. Son düzenleme: Bugün 12:26
Shadow00 dedi: Ben şu an 8Mbps'e 600TL ödüyorum, öyle bir hız varsa geçerim. DM açabilirsem yazacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam bekliyorum. Bilgilendirme arkadaşın altyapısı TT fiber yani fiber bar demesi sol fiber var anlamına gelmiyor.