Superonline altyapısında hangi firma tercih edilmeli?

klaizee 48

Üstün
Daha önce Superonline altyapısından hiç hizmet kullanmadım. Araştırmalarım sonucunda bulduklarımı listeliyorum. Superonline altyapısında bu firmalardan hizmet kullanmış olanların yorumlarını dinlemek isterim.

Telekom altyapısındaki hizmetimden cayarak geçeceğim.

1-) Millenicom

2.500TL'ye kadar cayma karşılıyor. Superonline altyapısından 100 MBPS'ye kadar hız sunuyor fakat adres sorgulamada TT üzerinden hizmet veririz diyor. 1000 MBPS paketi varsa da göremiyorum. 100 MBPS için 700TL güncel fiyat. Taahhüt yok.

2-) Vodafonenet

2.500TL'ye kadar cayma karşılıyor. Superonline mı yoksa TT altyapısı mı anlayamadım. 100 MBPS için 889TL güncel fiyat. Vodafone müşterisi kampanyası ile 769TL'ye geliyor. 12 ay sabit fiyat.

3-) Superonline

5.000TL'ye kadar cayma karşılıyor. 1000 MBPS paket güncel olarak ilk ay ücretsiz, kalan 11 ay 950 TL.

Açıkcası 1000 MBPS varken diğer firmalarla çalışmak istemiyorum ama Sansüronline bana kafaları yedirecekse 1000 MBPS'nin canı cehenneme diyebilirim.

Farklı firma önerileriniz veya tavsiyelerinize açığım. Herkese iyi forumlar.

Ben senin sebebini soruyorum.
Mesela modemi rahat bir şekilde değiştirememek, ağır DNS yasakları gibi gibi gibi. Herşeyin çözümü illa bulunur fakat beni illallah ettirecekse yaklaşmak istemiyorum. Demek istediğim bu aslında.

Süperonline'de bir sorun yok ki. Ha devlet bunlara erişim engeli getirin dediği zaman VPN açmak biraz zor oluyor diğerlerine göre. Bir de millet internetle uğraşmayı seviyor, çeşit çeşit işler yapıyorlar. Bir amacın yoksa standart kullanıcı için gayet iyi.

Superonline modemleri birçok modemden de iyi çekim alanı sağlıyor. Modem değiştirmek de basit. Sisteme Virtualbox kurup, Sandbox'da kullanıcı adı ve şifreye erişiliyor.

Mesela modemi rahat bir şekilde değiştirememek, ağır DNS yasakları gibi gibi gibi. Herşeyin çözümü illa bulunur fakat beni illallah ettirecekse yaklaşmak istemiyorum. Demek istediğim bu aslında.

Ben bu toplara hayatımda girmedim. Normal bir kullanıcı olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım Superonline'da. Her zaman dediğim gibi, hangi altyapı var ise onu kullanmayı tercih ediyorum. Bugün TT altyapısı olan bir yerde oturuyorum, TT kullanıyorum.

Evet demek istediğim de bu aslında, herşeye çözüm bulunur. Genel olarak çözümü illallah ettirecek ağır şeyler yaşamak istemiyorum. Bu zamana kadar TurkNet ve TT kullanmış birisi olarak Superonline altyapısı ve hizmetlerinden hiç haberdar değilim.

Peki Superonline kullandığınız dönemde şu durumu yaşadım diyebileceğiniz durumlar var mıydı yoksa sorunsuz bir dönem geçirdiniz mi? Hat kesilmesi vs.

Sansüronine özelinde sağlam bir setup kurarsan paket kaybı, sansür vs. gibi durumları biraz uğraşarak ömür boyu aşabiliyorsun. Tabii ekstra, tercihen Keenetic, router masrafın oluyor ve sana verdikleri router kullanıcı adı/şifre alımının zorluğunu direkt belirliyor. Ben olsam Sansüronline tercih eder ve Keenetic router satın alıp Zapret ve DNS ile kullanırdım.

Hiç olmadı, çok memnundum. "Yeni taşınacağım yerde de Superonline olur umarım" diyordum ama maalesef yok. GoodbyeDPI vesaire de kullandım hiç sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…