Superonline bridge desteği var mı?

beraterdem

Çalışkan
Merhaba Superonline 1Gbps ile beraber gelen Wi-Fi 6 modemi kullanıyorum, 1Gbps'e ilk geçtiğimde modemi değiştirecektim ama malum ISS kısıtlamalari yüzünden vazgeçtim. Kendi modemi dublex eve yeterli gelmiyor deco alarak modem Wi-Fi'ini kapatıp sorunu çözecektim ama Wi-Fi 6E decolar için şu an bütçem yok bu yüzden de mercusys MR70X AX1800 model routher aldiktan sonra modemden bir Ethernet kaplosu ile routeri bridge modu ile ana Wi-Fi'a ek güçlendirme olarak kullanmak istiyorum ama ISS'in bunu da kısıtlayıp kısıtlamadigindan emin değilim. Gereksiz yere para vermek de istemiyorum bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İmkansız çünkü o modem de bir bilgisayar gibi veri alış verişi yapacağı için anlaşılmaz ve modem üzerinde ne gibi bir kısıtlama yapabilir ki?

Benim bildiğin kısıtlamalar: ISS internet kullanıcı bilgilerini vermez, modem arayüzünden DNS değiştiremezsin, modeme SSH ile bağlanmasın başka bir sıkıntı yaratamaz.

Bridge yapmana gerek yok ki. Direkt router modunda kullan 2. routeri.

Bridge yapmana gerek yok ki. Direkt router modunda kullan 2. routeri.

2 ağ olsun istemiyorum ana ağı yayınlayan mesh sistemler gibi, routher easymesh destekliyor tam mesh olmasa bile mesh e yakın bir deneyim sunabilir ISS engelide yokmuş bir sorun yok gibi bu fiyat bandında daha iyi bir routher öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…