Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
Ben Superonline kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yok. Bölgesel bir kesinti olabilir.
troken
Başarılı
Turkcell mobil uygulamasıdan 7/24 canlı destek ile yazışabiliyorsun. Bölgenizde arıza vardır %100Merhaba,
Bugün saat 01.10 civarlarında modemimin internet ışığı yeşilden kırmızıya döndü. Reset attım ama ona rağmen sorun devam ediyor. Superonline'a ne oldu?
johan liebert
Becerikli
Merhaba,
Bugün saat 01.10 civarlarında modemimin internet ışığı yeşilden kırmızıya döndü. Reset attım ama ona rağmen sorun devam ediyor. Superonline'a ne oldu?
Bende Superonline kullanıyorum bende de bir şey yok.
DarthGorsoy
Bilgin
- Makaleler
- 17
Bende zaten sürekli çöküyor, birkaç saattir mobil veri kullanıyorum. Şimdi Wi-Fi'ye bağlanmaya çalıştım sonuç nafile, yine yok internet. Ah Superonline ah...
- Makaleler
- 1
Bugün benim telefonum modem açık olduğu halde wi-fi ağını 2 saate yakın görmedi.
troken
Başarılı
Turkcell mobil uygulamasından bağlan desteğe modem ınternet ışığı kırmızı yanıyor neden diye sor. Arıza var derse Turkcell'in mobil hattını kullanıyorsan 5gb internet tanımlar.Merhaba,
tam olarak aynı saatlerde bende de oldu az önce yine gitti bölgesel gibi kralMerhaba,
Bende de gece saat 2 civarında iss kaynaklı internet kesintisi oldu. İlk fark ettiğim şeyse eski zapret ayarımın
--wf-l3=ipv4 --wf-tcp=443 --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=3 çalışmamasıydı. Tekrar blockcheck yaptığım zaman ttl değeri 3'ten 6'ya çıktı