mağdur45

Gelişen
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda başıma almış olduğum bir problemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Başından geçen arkadaşlar varsa yardımlarını da beklerim.

Yeni taşındığım adresime yeni bir internet sağlayıcı firma ile devam etmek istedim. Altyapı sorgulaması yaptığımda tek fiber internet servisi veren firma Superonline olduğunu tespit ettim. 2 Temmuz tarihinde müracaat ettim ve olaylar silsilesi başladı. Ertesi günü Manisa bayisi kurulum için geldiler. Ama apartmana sinyal gelmediği için kurulum işlemini yapamadılar yarım kaldı. Aradan 1 hafta sonra tekrar kuruluma geldiler yine sinyal olmadığı için kurulum yapılamadı kuruluma gelen arkadaşlar apartmanın fotoğrafını çektiler, sinyal tespit cihazının fotoğrafını cekip merkeze durumu ilettiklerini söyleyip gittiler.

Bu arada apartmanda daha önce başka bir binada Superonline kullanan olmuş ve aboneliği bitmiş, kullanıcı olmadığı için genel merkezden sinyalin kapatıldığını söylendi. Tabii bu işlemler hızlansın diye arada müşteri hizmetlerine kayıtlar açtırıyorum. Kayıtlara sistem üzerinden dönüş oluyor şikayetiniz çözüme kavuşmuştur gibisine otomatik mesajlar iletildi. 25 Temmuz tarihinde tekrardan kurulum ekibindeki personeller geldiler. Sonuç yine sinyal yok. Tekrardan fotoğraflar çekildi genel merkeze iletildi vs vs.

26 Temmuz tarihinde Turkcell uygulaması üzerinden giriş yaptığımda bir anda kurulum talebim iptal edilmiş olarak gördüm. Böyle bir talep oluşturmadığım için direkt müşteri temsilcileri ile iletişime geçtim, ve temsilcinin aktardığı bilgi ise "kurulum talebinin iptalini müşteri istiyor" notu geçmiş bayii.
Böyle bir talebim olmadan böyle bir izin tarafımdan verilmediği halde bayi kendi kafasına göre işlemlerimi iptal etme girişimlerinde. Defalarca sikayet kaydı açmama rağmen Turkcell tarafından 1 tane bile geri dönüş yapılmadı. Bayi farklı kafada, genel merkez farklı kafadalar, ve arada mağduriyet yaşayan müşteri. Artık öyle bir seviyeye geldi müşteri temsilcileri muhtemelen durumumu bir taraflarına takmıyorlar yine arıyor bu gibisine düşündüklerini hissediyorum.

Böyle bir durum yaşayan arkadaşlarımız var mı? Süreci nasıl yönettiler ve nasıl neticelendi?

Son düzenleme:
Süreçteki gelişmeleri yeniden yazmak istedim.
Aynı altyapıyı kullandığı için millenicom a başvuru yaptım. Buradaki amacım şirketler arasında anlaşmalar gereği ekipler hızlı müdahale eder düşüncem vardi. Maalesef değişen bir şey olmadi onlarda bir şey yapamadılar.
Vicdanlı bir yönetici sonunda durumumu fark edip altyapi ekibi yönlendirmiş.
Ekip adrese geldi ve apartmana giren kabloyu kontrol ettiğinde toprak altında olan bir kısmının kemirgenler tarafından tahrip edildiğini tespit ettiler. Kabloyu söküp gittiler yeni kablo çekilecek denildi.
Bu işlem 17 Ağustos ta yapıldı.
Yeni evli olduğum için 18 Ağustos tarihinden balayına çıktım.
19 Ağustos tarihinde Manisa bölge bayisinden aranıp altyapı problemin çözüldüğü, ve kurulum için adreste olmam gerektiği söylendi. Tarafıma ulaşan şahsa ısrarla kablo çekilmesi gerektiğini ve bu işlemin 1 günde olmadığını söyledim.
Fakat onlar işlemlerin yapıldığını dile getirerek tatilimi yarıda kesip kurulum için adrese gitmemi söylediler.
Bende tatilimi yarıda kesip adrese döndüm. Gelin görün ki yine işlem yapılmamış kablo çekilmemiş.
Hani insan kıçı kaşındığında eliyle kıçını kaşır ya, bende gidip superonline sürttündüm.
Yaklaşık 50 gündür mağduriyetler silsilesi içindeyim.