Eğer GoodbyeDPI, Zapret, ByeDPI denediysen ve hepsi de stabil değil diyorsan sorun bu programlarda değil internetinde diye düşünüyorum.
Yani yasak olmasa da sorunlu olurdu.
Sansür aşma konusunda sadece Discord uygulamasında ciddi sorunlar yaşıyorum. Tekrar işletim sistemi kurmayı bırakın, 3-4 kere cihaz bile değişti. DNS hep var zaten. GoodByeDPI, Zapret hep çalışmıyor...

Geriye VPN'ler kalıyor. Başka DPI aracı yok çünkü.
Ücretsiz olarak ProtonVPN'den Romanya lokasyonundan wireguard config dosyası indirip Wiresock ile sadece Discord için kullanabilirsin. Diğer ücretsiz seçenek WARP'ı proxy moduna alıp Proxifyre yardımıyla sadece Discord'a yönlendirmek.

Geriye VPN'ler kalıyor. Başka DPI aracı yok çünkü.
Ücretsiz olarak ProtonVPN'den Romanya lokasyonundan wireguard config dosyası indirip Wiresock ile sadece Discord için kullanabilirsin. Diğer ücretsiz seçenek WARP'ı proxy moduna alıp Proxifyre yardımıyla sadece Discord'a yönlendirmek.
Cloudflare WARP da düzgün çalışmıyor. Sanırım dediğiniz gibi özel VPN dışında çarem kalmayacak.

Kendi sunucunu açıp wireguard kurmak en güzeli. Bende TR lokasyonlu var, TR olmasına bakma yasak yok her yere girebiliyorum. Wireguard kurulumu da aşırı kolaydır.

hocam bunu yapmak için önereceğin bir video kaynak vs var mı acaba bakıp yapsak.
Video vardır ama ben videodan yapmadım. Bir sunucu kiraladım Keyubu'dan, Ubuntu kurdum. Şu komutlarla kurdum gitti.

Kod:
curl -0 https://raw.githubusercontent.com/angristan/wireguard-install/master/wireguard-install.sh
chmod +x wireguard-install.sh
./wireguard-install.sh

Video vardır ama ben videodan yapmadım. Bir sunucu kiraladım Keyubu'dan, Ubuntu kurdum. Şu komutlarla kurdum gitti.

Kod:
curl -0 https://raw.githubusercontent.com/angristan/wireguard-install/master/wireguard-install.sh
chmod +x wireguard-install.sh
./wireguard-install.sh
hocam bu işlerden hiç anlamıyorum öncelikle onu belirtiyim. bi türkçe videolu kaynak buldum digitaloceandan sunucu açtım ubuntu githublarda belirtilen kodlarla kurulumları yaptım. Fakat şu an wireguarddan istemci oluşturup onun configi indirim wireguarda import ettiğimde yapılandırma aktarılamıyorum parantezler ipv6 adresi içermelidir hatası alıyorum nerden yanlışlık var acaba.

Edit: Çok saçma bi hata yapmışım şu an sorunsuz çalıştı.

Hocam bu wireguardı tüm sistemi vpnden değil de sadece discord için çalışabilir yapabiliyor muyuz

Son düzenleme: