dbrk

Çalışkan
Merhaba geçici olarak kaldığım yerde Supernoline var. Discord çoğunlukla açılmıyor. Şöyle söyleyeyim 10 defa girmeyi denesem anca 1 veya 2 defa açılıyor. DNS hiç işe yaramıyor. Anca VPN olursa 100% giriyor.

Ne berbat bir internet sağlayıcıymış bu Superonline'ya. Türk Telekom'da DNS değiştirmem yetiyordu.

Merhaba geçici olarak kaldığım yerde supernoline var. Discord çoğunlukla açılmıyor. Şöyle söyleyeyim 10 defa girmeyi denesem anca 1 veya 2 defa açılıyor. DNS hiç işe yaramıyor. Anca VPN olursa 100% giriyor.

Ne berbat bir internet sağlayıcıymış bu Superonline'ya. Türk Telekom'da DNS değiştirmem yetiyordu.

SplitWire turkey uygulaması üzerinden Zapret seçerek kurulum yapın.

Sizin için gerekli DNS ayarlamalarını otomatik olarak yapacak ve Discord'a sorunsuz şekilde bağlanabileceksiniz.

Ben Türk Telekom kullanıcısıyım ama Turkcell mobil, Superbox, Superonline kullanan kişilerin evinde denediğimde de hiçbir sorunla karşılaşmadım.

SplitWire turkey uygulaması üzerinden Zapret seçerek kurulum yapın.

Sizin için gerekli DNS ayarlamalarını otomatik olarak yapacak ve Discord'a sorunsuz şekilde bağlanabileceksiniz.

Ben Türk Telekom kullanıcısıyım ama Turkcell mobil, Superbox, Superonline kullanan kişilerin evinde denediğimde de hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Mac kullanıyorum, Mac’te çalışmıyor onlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ByeDPI deneyebilirsin.
Discord için şu videoda anlattığım 2. senaryoyu uygulayabilirsin.

Çalıştığını gördükten sonra eğer Terminalsiz çalıştırmak istersen aşağıdaki yöntemi kullanabilirsin. Üstteki videonun devamı niteliğindedir.