Superonline fiber altyapı için belediyeden izin alamıyor

Adana'nın maalesef kendi internet altyapısı bulunmuyor. Ki zaten bizim binaya giren boru ortak boru şuan elektrik ve dsl aynı borudan çıkıyor bizde. Türk Telekom'un rögarından veya yan binadan çekemiyoruz demişlerdi.

O kötüymüş, TTNET de sadece ve sadece Türksat Kablonet'e izin veriyor rögarından hat çekmesi için. Türksat fiberi 2021' yılında TTNET rögarından çektiler ama TTNET fiberini çekmiyor mesela. Çok karmaşık işler bunlar. Kimin gücü kime yeterse misali

Eskiden Superonline kişiye özeldi firma idi, kesinlikle izin verilmiyordu. Şu an ise varlık yönetim fonunda, yani TTNET'in ve Türksat'ın yönetildiği gibi devlet tarafından yönetiliyor. Sen de orada çalışıyormuşsun. Bunun üzerinden zorla bence, araştır.

Bizim burada dediğin gibi tüm kablonet altyapısı TT rögarlarının içinden geçiyor, İzin verseler bile TT rögarı ile Superonline rögarı arasında bağlantı yok elinde sonunda kazı yapılacak gibi.

Bu arada ilgilenen kişiye sordum, firmadan cevap bekliyoruz dedi, Acaba belediye izin verdi de taşeron firma mı sıkıntı çıkarıyor?

Bu arada ilgilenen kişiye sordum, firmadan cevap bekliyoruz dedi, acaba belediye izin verdi de taşeron firma mı sıkıntı çıkarıyor?

Taşeron sıkıntı çıkaramaz, parasına bakar. Bütçe vermediyse Superonline o yüzden sorun olabilir sadece. Belediye izninden sonra proje ve bütçe çıkarılıyor çünkü bu kazı işlerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…