SuperOnline FTTB>FTTH dönüşümünü tamamıyla kendi isteğine ve planına göre yapıyor. Turk Telekom veya TurkNet gibi müşteri talebine dikkate almıyor. Eğer planda yoksanız hiçbir şekilde gelme ihtimali yok.

Kendi adresimdeki SuperOnline FTTB altyapısı 20 yıllık QuikNet'ten kalma FTTB altyapısı. FTTH çıktığından beri her sene değiştirmelerini istedim, hiç iplemediler. Zaten bir yerden sonra SuperOnline artık SansürOnline olmaya başladı. Yani gelseydi de bir faydası olmazdı. Niye mi?

Akrabamda aylarca FTTH 1000 Mbps SuperOnline kullandım ve tek artısı IPv6 olmasıydı (ki bu da her FTTH SuperOnline'da yok). Onun dışında her zamanki rezil SansürOnline deneyimiydi. Kağıt üstünde süper, ama pratikte sansür dolu hizmet.

Kendi adresime TurkNet GigaFiber getirtmem daha kolay oldu ve bütün süreç 9 ay sürdü.

Benden size tavsiye, adresinize Turk Telekom veya TurkNet getirmeye çalışın. Turkcell zaten sizi plana koymadıysa FTTH yapmaz, yapsa bile hiç memnun olmazsınız.

Şu an bildiğim kadarıyla SuperOnline İstanbul Ümraniye'deki ağ omurgasını komple FTTH yapıyorlar.

Düzenleme: Merak eden olursa diye açıklıyorum, bu sadece benim tecrübem değil, ayrıca bizzat SuperOnline FTTH dönüşüm yetkilisinin bana aktardığı bilgiler. Eğer planda yoksanız gelme ihtimali yok dedi.

Son düzenleme:
Superonline fttb>ftth dönüşümünü tamamıyla kendi isteğine ve planına göre yapıyor. Türk Telekom veya TurkNet gibi müşteri talebine dikkate almıyor. Eğer planda yoksanız hiçbir şekilde gelme ihtimali yok.

Kendi adresimdeki Superonline FTTB altyapısı 20 yıllık Quiknet'ten kalma FTTB altyapısı. FTTH çıktığından beri her sene değiştirmelerini istedim, hiç iplemediler. Zaten bir yerden sonra Superonline artık sansüronline olmaya başladı. Yani gelseydi de bir faydası olmazdı. Niye mi?

Akrabamda aylarca FTTH 1000 Mbps Superonline kullandım ve tek artısı IPv6 olmasıydı (ki bu da her FTTH Superonline'da yok). Onun dışında her zamanki rezil sansüronline deneyi miydi? Kağıt üstünde süper ama pratikte sansür dolu hizmet.

Kendi adresime TurkNet GigaFiber getirtmem daha kolay oldu ve bütün süreç 9 ay sürdü.

Benden size tavsiye, adresinize Türk Telekom veya TurkNet getirmeye çalışın. Turkcell zaten sizi plana koymadıysa FTTH yapmaz, yapsa bile hiç memnun olmazsınız.

Şu an bildiğim kadarıyla Superonline İstanbul Ümraniye'deki ağ omurgasını komple FTTH yapıyorlar.

düzenleme: merak eden olursa diye açıklıyorum, bu sadece benim tecrübem değil, ayrıca bizzat Superonline FTTH dönüşüm yetkilisinin bana aktardığı bilgiler. Eğer planda yoksanız gelme ihtimali yok dedi.

Vallahi hocam yaklaşık 9 yıldır sansüronline fiberini kulalnıyorum sansür kısmını kendi imkanlarım ve teknoloji merakım ile aştım onun dışında bir sorun yaşamadım kopma vs ama isterim tabii TurkNet gelsin. Adresimde GigaFiber istiyorum sayfasını doldurmuştum.

FTTB'de 100 megabit yerine 85 megabit görmem normal mi indirme yaparken 11MB.