Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Superonline paketim ve HG253s modem var. Modem şifresini sıfırlamam gerekiyor fakat bunu yapınca internet bağlantısı gider mi yani Superonline'den teknik destek istemem gerekir mi yoksa internet bağlantı ayarlarım modemde durur mu? Yani destek almadan internet bağlantısının tümden gitmesi gibi bir durum oluşur mu?
Modem şifresi derken Wi-Fi şifresinden mi yoksa arayüz şifresinden mi bahsediyorsunuz? Wi-Fi şifresi veya arayüz şifresi değiştirmeniz durumunda internet kesilmez. Bir sorun yaşamazsınız. Hatta Superonline modemlere reset atsanız dahi internete sorunsuz girmeye devam edebiliyorsunuz.
Modem şifresi derken Wi-Fi şifresinden mi yoksa arayüz şifresinden mi bahsediyorsunuz? Wi-Fi şifresi veya arayüz şifresi değiştirmeniz durumunda internet kesilmez. Bir sorun yaşamazsınız. Hatta Superonline modemlere reset atsanız dahi internete sorunsuz girmeye devam edebiliyorsunuz.
Kesilme ihtimali çok düşük. Superonline müşteri hizmetleri sorun çözmek için sıklıkla kullanıcılara reset attırıyor. PPPOE verilerinin gitmesi işlerine gelmez bu durumda. Gitse bile 5 dakikalık bir aramayla sorunu çözersiniz diye düşünüyorum.
Kesilme ihtimali çok düşük. Superonline müşteri hizmetleri sorun çözmek için sıklıkla kullanıcılara reset attırıyor. PPPOE verilerinin gitmesi işlerine gelmez bu durumda. Gitse bile 5 dakikalık bir aramayla sorunu çözersiniz diye düşünüyorum.
Diğer bilgiler dediğiniz PPPOE kullanıcı adı ve şifresini superonline zaten müşterilerine vermiyor. Silinse bile uzaktan kontrolle cihaza erişip bütün işleri hallediyorlar.