Art The Clown

Üstün
Merhaba,

Yıllar önce saçma şekilde Superonline ile yaşadığım olumsuz deneyimimi anlatacağım.

Son zamanlarda internetim yavaş ve git gel yapıyordu 2 hafta falan böyle devam etti ve en sonunda hepten gitti. Müşteri hizmetlerini aradım klasik yöntem olan modemi resetle, kabloları çıkar/tak vs. gibi işlemler. Zaten bunları yaptığımı söyledim ve bir arıza ekibi yollayın dedim, geldiler. Kablolar ve modem sağlam, sizin altyapı sorunlu dediler. Bina altyapısı Türk Telekom'a ait bu arada. Türk Telekom geldi kontrol etti kutuyu, burası sağlam bizlik durum yok dedi gitti.

Superonline tekrar aradım. Bana yine altayapı sorunlu dediler. Türk Telekom yetkilisi kaç defa kontrol ettim bizlik durum değil dediler. Superonline bu sefer sizin apartmandan gelen kablo arızalı dedi. Emin misiniz dedim, evet dediler. Gittim uzun ömürlü olsun diye en kaliteli CAT 6 kablo aldım, ona para baydım bir de. Apartmana bağlatmak için elektrikçiye ayrı para baydım, taktırdım sonuç ne? Yine internet yok!

Sürekli arıza talebi oluşturdum ama kimse dönüş yapmadı. Sürekli arıza taleplerimi kapattılar, ben de iptal edin dedim. Türk Telekom'da hazır altyapı bizde dedi, ben de onlara geçtim. 4 yıl oldu arıza bakımları olmadığı sürece Türk Telekom da bir kere bile kesinti yaşamadım. Yani Türk Telekom altyapı sağlam diyerek yalan söylemiyorlardı. Sorun tamamen Superonline'da idi ama bir türlü arıza tespiti yapamadılar. Daha bir şey demiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurtulman en azından senin açından iyi olmuş. Az önce bende bir altyapı sorgulaması gerçekleştireyim dedim ki en azından göreyim bölgemde ne var ne yok. Ancak altyapı sorgulamasını bile telefon numarası vermeden gerçekleştirmiyorlar. Çok saçma bir uygulama, sizin telefon numaranızı bir şekilde eline geçiriyor ve sonrasında malum olarak zır pırt arayacaklar.

Sansüronline'dan kurtulduğunuz için sevindim. Türk Telekom bölgemde sorunsuz, siz gibi yıllardır kullanıyorum. En çok müşterisi olan ISS olduğu için paket fiyatları bir tık yüksek olsa da sorunsuz bir deneyim için bu farka değer.

Sizin adınıza sevindim Turkc*ll Sansüroffline'dan kurtulduğunuz için.