kanyewest

Başarılı
Superonline'da özellikle EA FC 26 ve BF 6'da çok sorun yaşıyorum. Superonline haricinde yüksek hız alabileceğim başka bir altyapı yok o yüzden Superonline altyapısında Vodafone'a geçmeyi düşündüm. Bilen varsa, Superonline ile aynı sorunlar orada da var mı? Eğer öyleyse daha düşük hızı kabul edip Türk Telekom'a veya TurkNet'e falan geçeceğim.

Superonline'da özellikle EA FC 26 ve BF 6'da çok sorun yaşıyorum. Superonline haricinde yüksek hız alabileceğim başka bir altyapı yok o yüzden Superonline altyapısında Vodafone'a geçmeyi düşündüm. Bilen varsa, Superonline ile aynı sorunlar orada da var mı? Eğer öyleyse daha düşük hızı kabul edip Türk Telekom'a veya TurkNet'e falan geçeceğim.
Millenicom ile paylaşmakta.

Evet, Vodafone ve Millenicom ile paylaşıyorlar. Benim yazdığım başlık aslında bu değildi. Ben Vodafone Net'te de aynı sorunlar var mı onu merak ediyorum.
Bildiğim yok ama VodafoneNet'te ping sorunları yaşayabilirsin. Onun dışında iş, ISS'lerin switchlerinde ve peering ağında bitiyor. Kullanan arkadaşlardan traceroute isteyebilirsin, böylece yurt dışına ne kadar sürede çıkış yapıldığını görür; ona göre karar verirsin.

Son düzenleyen: Moderatör: