Perseus

Başarılı
Yer
Dimension C-137
3 yıldır aktif Superonline abonesiyim. Modemim ZTE H3600. Son bir yıldır cep telefonumda (iPhone 13 mini) Instagram ve Twitter'da donma sorunları yaşıyorum. Mobil veri açmak zorunda kalıyorum.

Taahhüt sürem dolmak üzere ve 200 Mbps için aylık ortalama 600 TL bir ücretle taahhüt teklifi çıkıyor. Diğer operatörlere baktığımda da benzer fiyatlandırmayı gördüğüm için aboneliğimde devam etmek istiyorum fakat bu sorunla da daha fazla uğraşmak istemiyorum. Modem değişimi için 520 TL ücret teklif ediyorlar. Taahhüt yenilediğimde cayma bedeli ödemek istemiyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Modemi ücretsiz değiştirme şansım var mı? Yoksa Sansüronline'dan çık bu firmaya geç diyeceğiniz bir firma var mı? 200 Mbps şart değil ama en az 100 Mbps almak istiyorum.

Diğer operatörlere baktığımda da benzer fiyatlandırmayı gördüğüm için aboneliğimde devam etmek istiyorum.
Katılmıyorum. Superonline ile aynı fiyata başka ISS varsa kesinlikle tercihim olurdu.

Son düzenleme:
Kesinlikle, SansürOnline ve Turkcell için çalışan indirimim olmasa direkt kaçacağım. Google DNS bile ıkınarak çalışıyor engellerden dolayı. Ayrıca daire içine kadar eski tip optik kablo geliyor ama kurulum ekibi ugraşmak istemediğinden taaa binaya girenden dönüştürülmüş olan odaya çekili diye ondan veriyorlar. 100Mbps için 500MBPS (500 paketinde 100 alıyorum :)) parası veriyorum çünkü uzaktan bölünmüş olarak geliyor eve.

Katılmıyorum. Superonline ile aynı fiyata başka ISS varsa kesinlikle tercihim olurdu.

Son düzenleme:
Evet hem TT hem Superonline fiber altyapım var.

Kesinlikle, SansürOnline ve Turkcell için çalışan indirimim olmasa direkt kaçacağım. Google DNS bile ıkınarak çalışıyor. Daire içine kadar eski tip optik kablo geliyor ama kurulum ekibi ugraşmak istemediğinden taaa binaya girenden dönüştürülmüş olan odaya çekili diye ondan veriyorlar. 100Mbps için 500MBPS (500 paketinde 100 alıyorum :)) parası veriyorum çünkü uzaktan bölünmüş olarak geliyor eve.
Benim faturam da bedava sayılabilir. Farklı bir firmaya geçişim halinde fatura tutarlarını ben ödemek zorunda kalabilirim.

Superonline modemi ücretsiz değiştirmenin bir yolu yok mu?

Modem şikayetiyle abonelik iptaline başvurdum, 450TL’lik bir indirim yansıtarak modem değişikliği için işlem başlattılar.

Son düzenleme: