35'ten 1 Gbps'e geciyorsunuz, rahatligi bozmayin demek mantiksiz. Bu tur bir senaryoda kullanilir ama ayni yerde hem Turk Telekom Fiber hem de Superonline Fiber var ise tabii ki TT falan daha mantikli...
Teşekkür ederim

1 hafta oldu Superonline oldu geçeli şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ederim.
Hocam rekabetçi oyun oynuyor musunuz? CS2 Valorant gibi, ping değerleriniz nasıl?

Ben Superonline kullandım. Olumsuz yönlerini sana yazayım:
  • Sansürlü internet hizmeti veriyorlar.
  • Kendi modemlerini dayatıyorlar. İnternete çıkış için gerekli olan kullanıcı adı ve şifreni vermiyorlar. Bundan dolayı da sen istediğin bir yönlendirici veya modem kullanamıyorsun. (Düzenleme: GPON’lu modem verirlerse eğer kendi modeminiz ana modem yerine kullanamazsınız. Onun yerine verdikleri modemin WAN veya LAN portuna bağlantı yaparak kendi modeminizi kullanılabilirsiniz.)
  • Verdikleri modemler sadece internete erişim sağlasın yeterli mantığında çalışıyor ve çok detaylı ayarlar yapmana izin vermiyor.
IPv6 hizmeti veriyorlar mı bilmiyorum.
Ne gibi sansürler var mesela hocam beni etkileyecek şeyler mi diye merak ediyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Hocam rekabetçi oyun oynuyor musunuz? CS2 Valorant gibi, ping değerleriniz nasıl?

Ne gibi sansürler var mesela hocam beni etkileyecek şeyler mi diye merak ediyorum.

CS2 oynuyorum bir de le mans Ultimate CS2 de neredeyse sabit 50 goruyorum herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar.

CS2 oynuyorum bir de le mans Ultimate CS2 de neredeyse sabit 50 goruyorum herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar.
Anladım hocam teşekkür ederim benim için güzel referanslar bunlar şu an.

Aldığınız modem/router modeli nedir?

Hocam bu cihaz işimi görür mü? Superonline'ın sansürlerini aşmak ve gerektiğinde detaylı ayar yapmak için kullanacağım, tabi çekim kalitesi gibi diğer etkenlerde önemli. İnternette çok fazla övgü gördüm bu cihaz için. Ayrıca sormak istediğim bir şey daha var, internette Keenetic Hopper diye arama yaptığımda fiyatlar çok garip, hepsinin farkı vardır illaki ama kimisi 21K kimisi 4.5K, bu konuda bilgisiz olduğum için soruyorum.

Son düzenleme:

Hocam bu cihaz işimi görür mü? Superonline'ın sansürlerini aşmak ve gerektiğinde detaylı ayar yapmak için kullanacağım, tabi çekim kalitesi gibi diğer etkenlerde önemli. İnternette çok fazla övgü gördüm bu cihaz için. Ayrıca sormak istediğim bir şey daha var, internette Keenetic Hopper diye arama yaptığımda fiyatlar çok garip, hepsinin farkı vardır illaki ama kimisi 21K kimisi 4.5K, bu konuda bilgisiz olduğum için soruyorum.
PPPoE bilgileri, yani kullanıcı adı ve şifreniz olmadan kendi router’ınızı PPPoE bağlantısı için yapılandıramazsınız. OpenWrt’yi tabii ki çalıştırabilirsiniz ama PPPoE kullanıcı adı ve şifresini bilmeden internete bağlayamazsınız. Bu bilgileri kullanıcıya vermediğiniz sürece de kendi router’ını özgürce kullanmasının önüne geçmiş oluyorsunuz. Bu yüzden Sansüronline diyoruz.

Hocam bu cihaz işimi görür mü? Superonline'ın sansürlerini aşmak ve gerektiğinde detaylı ayar yapmak için kullanacağım, tabii çekim kalitesi gibi diğer etkenlerde önemli. İnternette çok fazla övgü gördüm bu cihaz için. Ayrıca sormak istediğim bir şey daha var, internette Keenetic hopper diye arama yaptığımda fiyatlar çok garip, hepsinin farkı vardır illaki ama kimisi 21k kimisi 4.5k, bu konuda bilgisiz olduğum için soruyorum.

Bir şekilde ana router olarak kullanabilirsen, yani PPPoE bilgilerini çalabilirsen, Keentic cihazlara zapret kuruluyor diye biliyorum. O şekilde erişim engelini aşarsın. Bir de WAN tarafı DNS değiştirdin mi, mis gibi olur.

Hocam bu cihaz işimi görür mü? Superonline'ın sansürlerini aşmak ve gerektiğinde detaylı ayar yapmak için kullanacağım, tabii çekim kalitesi gibi diğer etkenlerde önemli. İnternette çok fazla övgü gördüm bu cihaz için. Ayrıca sormak istediğim bir şey daha var, internette Keenetic hopper diye arama yaptığımda fiyatlar çok garip, hepsinin farkı vardır illaki ama kimisi 21k kimisi 4.5k, bu konuda bilgisiz olduğum için soruyorum.

Eğer oğrenmek istediğiniz herhangi bir şey ping performans jitter... Gibi DC adresiniz varsa yayın açıpda yardımcı olabilirim isterseniz.