Bu sabah binada bir çalışma gördüm, sorduğumda ise Turkcell Superonline fiber internet bağladıklarını söylediler. Bina içi kutu montajına kadar tamamlamışlar, henüz aktif görünmüyor ama işin %99'u bitti.

Benim mevcut internetim 35 Mbit VDSL ve onun da 24'ünü ancak alabiliyorum. Her şekilde Superonline benim için iyi olacak ama internette çok fazla olumsuz yorum gördüm, sizlere sormak istedim.

Biraz önce de TT'nin sokakta çalışma yaptığını gördüm, onlar da fiber için gelmişler ama benim binama yapılan bir işlem yok henüz. Siz ne tavsiye edersiniz?

Çöp gibi internetleri en iyi oldukları yerde bile bağlantı sorunu yaşatıyor. Mersin'de tekeller ve çok kötü çalışıyor üstüne DC açmamamız için konulan engeller cabası.

Biraz daha açar mısınız hocam konuyu, tam olarak yaşadığınız sorunları öğrenebilir miyim?
Geceleri bant daraltıyorlar. Ayrıca modem değişimiyorsunuz. Bu sebeple 10 sene önce modası geçmiş modemlerle yetiniyorsunuz. Isındığı zaman cihaz zaten nükleer bomba oluyor.

Geceleri bant daraltıyorlar. Ayrıca modem değişimiyorsunuz. Bu sebeple 10 sene önce modası geçmiş modemlerle yetiniyorsunuz. Isındığı zaman cihaz zaten nükleer bomba oluyor.
Farklı modemleri ana modem gibi kullanmak ile ilgili bilgiler var internette siz hiç denediniz mi bunu hocam işe yaramadı mı?