Florentiy

Başarılı
Beklediğimiz mi dese beklenen mi desem bilemedim. Direkt konuya dalayım. Superonilne 1-1 simetrik ve Wi-Fi-7 olayını sonlandırdı. İçeriden aldığım bilgiye göre de kampanyalar yenilenmiyor. Wi-Fi-7 cihazları alıp Wi-Fi-6 takıyorlarmış. Anladığım kadarıyla Superonline bu dalgayı ya beceremedi ya da beklediği hedefi tutturamadı. Bakalım taahhüt bitiminde neler olacak.

1000 mbps'lik pakette 1000'e 50 aliyorum zaten sirf su upload icin o kadar fark verilmez. Wi-Fi 7 modemi de bir yerlerine tiksinlar aradaki farka 2-3 ayda gider Wi-Fi 7 router alirsin zaten tas gibi.

Beklediğimiz mi dese beklenen mi desem bilemedim. Direkt konuya dalayım. Superonilne 1-1 simetrik ve Wi-Fi-7 olayını sonlandırdı. İçeriden aldığım bilgiye göre de kampanyalar yenilenmiyor. Wi-Fi-7 cihazları alıp Wi-Fi-6 takıyorlarmış. Anladığım kadarıyla Superonline bu dalgayı ya beceremedi ya da beklediği hedefi tutturamadı. Bakalım taahhüt bitiminde neler olacak.
Geçen yıl yaz ayında aylarca bu paketi veritabanlarına düzgün yazamadıkları için hız profili 100/100'e sabitleniyordu hatırlarsan.

Hatta konu sayfalarca uzamıştı birçok kişi aynı paketi kullanıp aynı sorunu yaşıyordu.

Biz çözüm beklerken adamlar kökten çözmüşler işte. Nasıl ama :D