Merhaba, Sansüronline internet ve TV+ kullanıyorum. ZyXEL EX3501 modem var ve sürekli sorun yaşıyorum, bu yüzden Keenetic AX3000'e geçmeye karar verdim. Ancak TV+ kullandığım için sorun yaşayacağımdan endişeliyim. VLAN ID ayarını nasıl yapmalıyım ve sorun yaşar mıyım?
Ayrıca: TV+ Pro Android box verildi.
VLAN ID olduğunu düşündüğüm arayüz SS'sini ekliyorum.

Ekran görüntüsü 2026-04-02 205944.webp

Merhaba, Sansüronline internet ve TV+ kullanıyorum. ZyXEL EX3501 modem var ve sürekli sorun yaşıyorum, bu yüzden Keenetic AX3000'e geçmeye karar verdim. Ancak TV+ kullandığım için sorun yaşayacağımdan endişeliyim. VLAN ID ayarını nasıl yapmalıyım ve sorun yaşar mıyım?
Ayrıca: TV+ Pro Android box verildi.
VLAN ID olduğunu düşündüğüm arayüz SS'sini ekliyorum.

Eki Görüntüle 238063

TV+ için VLAN ID 103 deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modemden Keenetic'e bağlayınca Keenetic bilgileri otomatik çekiyor diye biliyorum yani o opsiyondan bahsediyordu Keenetic kurulum yaparken. TV+ tanıması için modemin MAC adresini kopyalaman lazım. Bende de ASUS var. MAC adresi kopyalamasıyla TV+ arayüzden internete bağlanabilmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer olmazsa ya da bir sonraki abone yenilemen için benden tavsiye evinde kullandığın TV akıllı TV ise Superonline'ın yanında verdiği ekstra TV+ aboneliğine, dekodere gerek yok. Uygulama mağazasından TV+ uygulamasını indirip online abone olup Wi-Fi üzerinden kullanım sağlayabilirsin.