Charmy89 Uzman Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Beğeniler 7 21 Ekim 2024 #1 Sorunum DNS ve WARP kullanamamam ve bazı VPN servislerinin sitelerine bile giremiyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2024
Sorunum DNS ve WARP kullanamamam ve bazı VPN servislerinin sitelerine bile giremiyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 21 Ekim 2024 #2 DNS'i Cloudflare yap. Sonra da GoodbyeDPI indir ve 2_any_country_dnsredir.cmd çalıştır.
Cobra Yetkin Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 511 Çözümler 2 Beğeniler 97 21 Ekim 2024 #3 Recep Baltaş dedi: DNS'i Cloudflare yap. Sonra da GoodbyeDPI indir ve 2_any_country_dnsredir.cmd çalıştır. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI güvenilir mi hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2024
Recep Baltaş dedi: DNS'i Cloudflare yap. Sonra da GoodbyeDPI indir ve 2_any_country_dnsredir.cmd çalıştır. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI güvenilir mi hocam?
KS KS Charmy89 Uzman Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Beğeniler 7 21 Ekim 2024 #4 Recep Baltaş dedi: DNS'i Cloudflare yap. Sonra da GoodbyeDPI indir ve 2_any_country_dnsredir.cmd çalıştır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Recep Baltaş dedi: DNS'i Cloudflare yap. Sonra da GoodbyeDPI indir ve 2_any_country_dnsredir.cmd çalıştır. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım ama ne Discord ne de Roblox'a giremedim Roblox'ta sadece siteye girebildim ama uygulama açılmadı bile hata verdi. Son düzenleme: 21 Ekim 2024
Recep Baltaş dedi: DNS'i Cloudflare yap. Sonra da GoodbyeDPI indir ve 2_any_country_dnsredir.cmd çalıştır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Recep Baltaş dedi: DNS'i Cloudflare yap. Sonra da GoodbyeDPI indir ve 2_any_country_dnsredir.cmd çalıştır. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım ama ne Discord ne de Roblox'a giremedim Roblox'ta sadece siteye girebildim ama uygulama açılmadı bile hata verdi.
Hamza Ensar Sağlam Üstün Hız Tutkunu İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 4.076 Çözümler 9 Beğeniler 3.803 21 Ekim 2024 #5 Charmy89 dedi: Tamamdır hocam. Hocam yaptım ama ne Discord ne de Roblox'a giremedim Roblox'ta sadece siteye girebildim ama uygulama açılmadı bile hata verdi. Genişletmek için tıkla... Antivirüs kapalı olsun.
Charmy89 dedi: Tamamdır hocam. Hocam yaptım ama ne Discord ne de Roblox'a giremedim Roblox'ta sadece siteye girebildim ama uygulama açılmadı bile hata verdi. Genişletmek için tıkla... Antivirüs kapalı olsun.
KS KS Charmy89 Uzman Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Beğeniler 7 21 Ekim 2024 #6 Hamza Ensar Sağlam dedi: Antivirüs kapalı olsun. Genişletmek için tıkla... Defender Control ile uzun zamandır kapalı zaten.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Antivirüs kapalı olsun. Genişletmek için tıkla... Defender Control ile uzun zamandır kapalı zaten.