318i

Uzman
Superonline'ın sansüronline olduğunu zaten çoğumuz biliyoruz. Ancak bugün fark ettim ki Superonline fiber internetime bağlandığımda Windows Update çalışmıyor ve EXE dosyalarını açtığımda SmartScreen uyarısı alıyorum. GoodbyeDPI uzun zamandır kullanmama rağmen çalışmıyor. Normal sitelere bile artık girerken sıkıntı yaratıyor. Modemin tüm ayarlarını kurcalamama rağmen bir türlü buna çözüm bulamadım. Aramızda bu sorunları yaşayan başkaları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan emin misiniz? Dün akşam aynı servis sağlayıcısı üzerinden Windows Update güncelleştirmelerini indirdim. GoodbyeDPI kaynaklı ağ çakışmaları da yaşanabiliyor. Ağ ayarlarını sıfırlamayı da denediniz mi?

Bundan emin misiniz? Dün akşam aynı servis sağlayıcısı üzerinden Windows Update güncelleştirmelerini indirdim. GoodbyeDPI kaynaklı ağ çakışmaları da yaşanabiliyor. Ağ ayarlarını sıfırlamayı da denediniz mi?

Her şeyi denedim aynı zamanda hotspot ile yine Turkcell olan operatörümün internetini bağlayınca sıkıntı yaratmadı.

4 yıldır Superonline kullanıyorum anlattığınız sorunların hiçbirini yaşamadım.

Bunu yapsalar bünyelerindeki Windows server'ları, çalışanlarının yapılandırmalarını, veri merkezlerindeki makineleri vs. mahfederler. Saçma bir itham olmuş.

Yanlış bir şey yok genel çapta olmasa bile komşularımdan Superonline kullanan çoğu yakınımda benzer sorun var. Müşteri hizmetleri ise bir şey yapmıyor hiçbir fikrim yok.