Superonline'da 1000 Mbps kullanırken daha kötü altyapıya geçmek

ayaya

Başarılı
Merhaba, Superonline 1000 Mbps kullanıcısıyım. 1 yıllık taahhütüm var ve başka bir binaya taşınıyorum. Taşınabiliyor olsa 1000 Mbps kullanmaya devam ederdim ancak taşınacağım yerdeki Superonline altyapısı FTTB olduğundan 100 Mbps'nin üstünü alamıyorum. Müşteri hizmetleri 1500 TL'lik bir cayma bedeli olduğunu söyledi ama bildiğim kadarıyla cayma bedeli ödememem gerek (madde 16/2). Ödemem gerçekten gerekiyor mu veya buna benzer bir durumu daha önce yaşamış birisi var mı?

Yönetmelik (Madde 16/2): Mevzuat Bilgi Sistemi

Son düzenleme:

Diğer ISS'leri araştır. Bazıları cayma bedelinin ücretinin bir bölümünü ödüyor.

Diğer ISS'leri araştır. Bazıları cayma bedelinin ücretinin bir bölümünü ödüyor.
Ona baktım ama cayma bedeli olmadan çıkmak istiyorum. 1000 TL de olsa cayma bedeli ödemek istemiyorum. Cayma bedeli ödemem gerekiyorsa mecburen 100 Mbps ile devam edeceğim.

Bugün tekrardan müşteri hizmetleriyle görüşüp bu yönetmelik maddesinden bahsedince cayma bedeli ödemeden feshedebileceğimi söylediler. FTTH altyapıdan FTTB altyapıya geçenler, müşteri hizmetlerine konudaki yönetmeliğin 16/2 maddesinden bahsederek cayma bedeli ödemeden sözleşmeyi feshedebilirler. Bundan bahsetmesem 1500 TL'lik cayma bedelini haksız yere ödeteceklerdi. Müşteri hizmetlerine güven olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…