Herhangi bir siteye girince açılmama olasılığı aşırı yüksek oluyor, birkaç kere çık gir yapmam gerekiyor. Oyunlarda özellikle ani dalgalanmalar oluyor ve 5 10 saniye düzelmiyor. Sansüronline'ı 30 defa aramışımdır, hepsi hiçbir sorun olmadığını söyleyip sadece uzaktan modeme reset atıp kapattırıyorlar. e yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Herhangi bir siteye girince açılmama olasılığı aşırı yüksek oluyor, birkaç kere çık gir yapmam gerekiyor. Oyunlarda özellikle ani dalgalanmalar oluyor ve 5 10 saniye düzelmiyor. Sansüronline'ı 30 defa aramışımdır, hepsi hiçbir sorun olmadığını söyleyip sadece uzaktan modeme reset atıp kapattırıyorlar. E yapabilirim?
Eki Görüntüle 223652
https://www.waveform.com/tools/bufferbloat buradan test yap, sonuca göre bufferbloat var muhtemelen. onun da çözümü var modem ayarlarından yapılıyordu. Hız sabitliyordun sanırım. Eğer Steam da veya Epic Games'te oluyorsa yani belirli bir uygulama da ona göre de bir çözüm bulabiliriz
- Makaleler
- 1
Superonline'da en iyi çözüm genellikle E-Devlet>BTK>Superonline Fesih işlemleri şeklinde oluyor. 
https://www.waveform.com/tools/bufferbloat buradan test yap, sonuca göre bufferbloat var muhtemelen. Onun da çözümü var modem ayarlarından yapılıyordu. Hız sabitliyordun sanırım. Eğer Steam da veya Epic Games'te oluyorsa yani belirli bir uygulama da ona göre de bir çözüm bulabiliriz.
Her yerde var. Test'i bile yapamıyorum o derece.
maniacsarmyyyy
Uzman
Herhangi bir siteye girince açılmama olasılığı aşırı yüksek oluyor, birkaç kere çık gir yapmam gerekiyor. Oyunlarda özellikle ani dalgalanmalar oluyor ve 5 10 saniye düzelmiyor. Sansüronline'ı 30 defa aramışımdır, hepsi hiçbir sorun olmadığını söyleyip sadece uzaktan modeme reset atıp kapattırıyorlar. E yapabilirim?
Eki Görüntüle 223652
Merhaba benzer sorun için bende şikayet açtım hatta forumda konuda açtım ama bana da uzaktan yeniden başlatma yapıyorlar ücretsiz modem değişimi ya da port değişimi yapmıyorlar web sitesinden işlem geçmişinize bakın orada fiber port taşıma varsa sizde benimle aynı konudan madursunuz.
Merhaba benzer sorun için bende şikayet açtım hatta forumda konuda açtım ama bana da uzaktan yeniden başlatma yapıyorlar ücretsiz modem değişimi ya da port değişimi yapmıyorlar web sitesinden işlem geçmişinize bakın orada fiber port taşıma varsa sizde benimle aynı konudan madursunuz.
Hocam peki çözümü ne? Evet sadece arıyorum ve modem resetliyorlar başka bir şey yaptıkları yok, yetkili kişilerin gelmesini istersek 600 lira talep ediyorlar vesaire.
Hocam peki çözümü ne? Evet sadece arıyorum ve modem resetliyorlar başka bir şey yaptıkları yok, yetkili kişilerin gelmesini istersek 600 lira talep ediyorlar vesaire.
Ne saçma bir firmaymış bu ya. Çıkın oradan TurkNet'e falan geçin taahhüt yoksa
maniacsarmyyyy
Uzman
Ben talep açtım ama bana çözüm sağlamadılar taahhüdüm bitiyor Türk Telekom'a geçiş yapacağım.
Ne saçma bir firmaymış bu ya. Çıkın oradan TurkNet'e falan geçin taahhüt yoksa.
Taahhüt var, TurkNet'e dairemden 20 kişi başvurduk, Twitter'dan yazdım hizmetleri aradım nerede olursa konuşmaya çalıştım ama ne gelen var ne giden. Hiçbir şey yapmıyorlar, Türk Telekom var ama oda aynı b. Kun laciverti olduğu için geçmek istemiyorum. ayrıca saat 22'ye kadar arayacaklarını söylediler süperonline ama aynı şekil ne arayan ne soran var
Taahhüt var, TurkNet'e dairemden 20 kişi başvurduk, Twitter'dan yazdım hizmetleri aradım nerede olursa konuşmaya çalıştım ama ne gelen var ne giden. Hiçbir şey yapmıyorlar, Türk Telekom var ama oda aynı b. Kun laciverti olduğu için geçmek istemiyorum. Ayrıca saat 22'ye kadar arayacaklarını söylediler Superonline ama aynı şekil ne arayan ne soran var
TurkNet fiber e başvurduysan nerede oturduğunu bilmiyorum ama tamamen şans ama gelirse de yeme de yanında yat çok iyi