Taahhüt var, TurkNet'e dairemden 20 kişi başvurduk, Twitter'dan yazdım hizmetleri aradım nerede olursa konuşmaya çalıştım ama ne gelen var ne giden. Hiçbir şey yapmıyorlar, Türk Telekom var ama oda aynı b. Kun laciverti olduğu için geçmek istemiyorum. Ayrıca saat 22'ye kadar arayacaklarını söylediler Superonline ama aynı şekil ne arayan ne soran var.

Superonline da son zamanlarda herkes şikayetci forumda benim sorun yaşadığım tarihe yakın özellikle aralık şubat aylarında aynı sorundan çokça görülmüş hayır anlamadığım şey bana sormadan neden veri merkezi portum değişiyor bana soran olmadan 3 yıldır sorunsuz kullanıyordum durduk yere.

TurkNet fiber e başvurduysan nerede oturduğunu bilmiyorum ama tamamen şans ama gelirse de yeme de yanında yat çok iyi.

2 yıl önce başvurdum hocam kendi cihazımdan, sonra dediğim gibi 60 dairelik apartmandan 20 kişi ikna edip ellerimle başvurdum ama olan hiçbir şey yok yani, 10 tane abonesi olmayan ön sokağımda bile varken burada olmaması iğrenç hissettiriyor.

2 yıl önce başvurdum hocam kendi cihazımdan, sonra dediğim gibi 60 dairelik apartmandan 20 kişi ikna edip ellerimle başvurdum ama olan hiçbir şey yok yani, 10 tane abonesi olmayan ön sokağımda bile varken burada olmaması iğrenç hissettiriyor.

TurkNet garip bir firma ya Bize de başta kablo çekemiyoruz böyle saçma sapan bahaneler söyleyip sonra Türk Telekom fiber getirince hemen 1 gün sonra fiber çekmeye gelmişlerdi yoksa bakma hiçbir ISS müşteriyi düşünmüyor

4-5 aydır bu sorunu yaşıyorum. Müşteri hizmetleri bir halt bilmiyor. Ekstra şikayetlerde bulundum, sistemden detaylı testleri bile yolladım. Alakasız bir şekilde çözümlendi deyip kapatıyorlar. Hiçbir şey yapmıyorlar. Kapattım interneti, 1 ay internetsiz kaldım. Oturduğum sitede başka bir altyapı olmayınca geri dönmek zorunda kaldım. Yaz sonuna kadar keyfim yerindeydi. Uzun süredir kullanıyordum ama şu an rezalet halde. Mümkün oldukça uzak durulması gerek bu firmadan. Düşmanıma bile önermem.

4-5 aydır bu sorunu yaşıyorum. Müşteri hizmetleri bir halt bilmiyor. Ekstra şikayetlerde bulundum, sistemden detaylı testleri bile yolladım. Alakasız bir şekilde çözümlendi deyip kapatıyorlar. Hiçbir şey yapmıyorlar. Kapattım interneti, 1 ay internetsiz kaldım. Oturduğum sitede başka bir altyapı olmayınca geri dönmek zorunda kaldım. Yaz sonuna kadar keyfim yerindeydi. Uzun süredir kullanıyordum ama şu an rezalet halde. Mümkün oldukça uzak durulması gerek bu firmadan. Düşmanıma bile önermem.

Müşteri hizmetleri bugün cevap verdi bir sorun tespit edilemediğini ücretli servis gönderebileceklerini yazmış ve yazının sonunada sorununuz çözülmediyse BTK ve tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz yazılmış nisanda sözleşme bitiyor cayma bedelim ne kadar olabilir ayrıca Türk Telekom'a geçersem veri merkezi portum değişirmi Superonline Türk Telekom altyapısı üzerinden geliyordu bana ana kutu Türk Telekom logolu.