Superonline'da ilk gün deneyimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İsveç Cadısı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 238
  • Etiketler Etiketler
    gün
Sorunsuz bir internet keyfi aldığına da çok memnun oldum bu arada dostum. Umarım sorunsuz devam eder.

Çok komik geliyor bana, "abartıyorlar" ve '' ağlıyor '' kelimesi; her İSS'de sorunlu bölgeler vardır ve sorunsuz bölgeler vardır. Kimse yaşamadığı bir sorun üzerinden abartı yapmıyor bu forumda.
Kimisi Türknet'te yaşıyor, kimisi Süperonline'da, kimisi TTnet'te hiç sorun yaşamıyorum diyor. Ben de sorun yaşamıyorum, 2018'den beri Türknet'teyim ama gigafiber gelicek 2-3 aya belki de ben de sorun yaşayacağım. Yaşamayan çoğunluk çok ama yaşayanlar da var. O yüzden "abartı ve ağlıyorlar" kelimeleri biraz ağır bir kelime. Abartı demektense içeriği açmak ve insanların yaşadıkları sorunlara çözüm olmak lazım...

Son düzenleme:

+298 görmüşsünüz hocam memnunsanız ne guzel ben türknet kullanıyorum maksimum 38 gordüm.

Kullandığınız modem nedir altyapı FTTH mi?

Sansürü asla övemem ama hakkını da vermek lazım, 1 yıl olacak 1000 Mbps kullanıyorum. Daha bir kere kesinti ya da hatta zayıflama olmadı. Oyunlarda da çok rahat ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…